Přejít na obsah

JanekJankovic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JanekJankovic

  1. Paráda, na mě se zase vysrali. Otázka jestli je to chyba Škodovky, nebo prodejce.
  2. Auto zase v háji. Už na to nemám nervy. Půjde pryč. Nájezd za 3 roky 28 000km.
  3. Jak funguje ta kulance? To si musí vyřídit servis? Nic takového mi nenabidli. Díky za info
  4. Ano - přihlásím se, ale poslední aktualizace dat je před 8 dny.
  5. Tak pak napiš na kolik ti to nacenili, pokud to je po záruce. Díky.
  6. Ahoj, funguje vám aktuálně appka? Mě už 3 dny nefunguje. Díky za info.
  7. Ahoj, stejný problém u mě před měsícem. V servise mi sdělili, že jedině výměna za 14 000kč. Pomohlo plně dobít baterku...
  8. Here we go again! Po necelém roce úplně stejný scénář. Ještě tomu teda předcházela chyba převodovky/volící páky na což mi opět v Araveru řekli, že jedině výměna za 14 tísíc, na což jsem teda nenaletěl. Poté odpojení park. senzorů, audia.. Nedalo mi to, přes noc jsem nabil baterku a je po problému. Jen nechápu teda co to způsobuje. Něco tu baterku musí vybíjet, ale nikdo mi není schopen říct co. Po 3 letech problému s tímto autem reálně uvažuji nad prodejem...
  9. Tak řekl bych, že to mám na chlup stejně jako Jenycek aktuálně. Přesto na mě auta blikají (hlavně v levotočivých zatáčkách - na rovině ne) a ta pravá strana svítí dost vysoko, ale už to asi nebudu řešit.
  10. Ok takže jsem byl opět v Araveru na rekalibraci a bylo mi sděleno, že světla mám naprosto v pořádku s tím, že mají kalibrační mašinu za 3/4 mega a mám to seřízené správně. Proč na mě tedy bliká každé 3tí auto je mi záhadou.
  11. Moc díky za reakci, hned se podívám jak to u mě vypadá v garáži. To seřízení jinak není nic těžkého?
  12. Jo, něco takového mi říkal, ale zarazilo mě to, protože jsem byl zvyklý vždycky dostat papír s tím, co dělali atd.
  13. Ahoj, chtěl bych se podělit o svůj nedávný zážitek. U mé Oktávky mi přestaly z ničeho nic fungovat parkovací senzory a pár dní poté také komplet zvuky (hudba, zvuky tlačítek atd. - Prostě všechny zvuky v autě). V té době jsem již byl objednaný na servis s jinou závadou a tak jsem s tím takhle jezdil cca 10 dní. Den před servisem jsem po víkendu sedl do auta, nerozsvítily se už ani světla interiéru, auto nešlo nastartovat, vyhodilo na displayi snad všechny chyby a kompletně umřelo. Vzhledem k tomu, že jsem měl cca 4 dny do konce záruky, nechal jsem si auto odtáhnout do Araveru Uh. Hradiště. Ještě před odtahem ho nahodili boosterem na baterce a auto se zbrchalo. Auto mi za 2 dny vrátili s tím, že preinstalovali SW v nějaké jednotce, která odpojuje po zaparkování auta komplet elektroniku, co mi nedělala. Setkali jste se s tím někdo? Nechtěli mi dát žádný servisní papír, kde by bylo napsáno, co problém způsobilo a jak to opravili, abych to měl černé na bílém. Bojím se, že jen dobili baterku a reálně nic neopravili a tedy reálná závada se časem projeví znovu, ale opravu budu platit, protože auto už není v záruce. Taky mi auto předali s hláškou "Navštivte prosím co nejdříve servis" - Což netuším proč mi vyskakuje a co to znamená. Přístup a jednání Araveru v UH je fakt hodně špatný.
  14. Mám stejný problém. Díky za případné rady.
  15. Podělím se taky o zkušenost. Automatika mi sice u mé O4 RS 2020 funguje dobře, ale auta na mě hodně blikala, takže jsem ji nepoužíval. Nechal jsem si světla seřídit v Araveru v UH. Hradišti (Po "přemlouvání" - prej to, že na mě auta blikají je normální, že ta technologie není 100%), mi je teda "v rámci dobrých vztahů" seřídili tak, že automatické dálkáče sice fungují dobře, ale při klasických potkávačkách na mě bliká každé druhé auto. Nevím co s tím.... :(
  16. Start stop jde odpojit kabelem u baterie :)
  17. U mě to byl docela problém. I když jsem logo nahřál a podřezal strunou, drželo opravdu dobře, takže jsem jej ne finále musel rozlámat. Ale podařilo se :)
  18. Ahoj, zvykl jsem si - To vyšlo nejlevněji :)
  19. To mi nedělá. Vždy jen vyskočí na cockpitu hláška "závada start stop" a za 3 vteřiny zmizí. Mám to odpojené už tak půl roku a žádný problém.
  20. Ahoj, nedá - zjišťoval jsem. Jediná možnost jak přidat zvuk je https://www.panthera-automotive.de/leo-sound-generator a podobné vychytávky.
×
×
  • Vytvořit nový...