Přejít na obsah

L.i.b.o.r

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení L.i.b.o.r

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dají se koupit plné puky jako na OC1 kde se daly z TT? Nikde jsem to nenašel a powerflex nechci.
  2. Ahoj klubáci, před cca 3 měsíci jsem si pořídil octavia mr2016 a když na boleru dám komfortní spotřebiče nebo v nastavení CAR chci vypnout ASR/ESP, rádio mi vyhodí hlášku,, momentálně nedostupné,,. Věděl by někdo co s tím? Vcds mám k dispozici. Děkuji
  3. Tak auto najelo 15 tis. km a tohle tam bylo (viz. foto). Pokud to není nasvíceny, tak tam toho tolik vidět není. Snad tohle je ještě ucházející stav. Octavka má momentálně 225 tis. km.
  4. 15degren mám tedy jezdit a neřešit? Je možné, že to čerpadlo vydrží i do 300 tis. km? Díky
  5. Je možné, že ty špony tam jsou ještě déle. Auto když se kupovalo (Škodaplus) tak bylo čerstvě po servise. Něco se po koupi najezdilo (cca 2000km) a filtry s olejem jsme pro klid vyměnili, ale to tam nic nebylo. Poté se palivový filtr měnil po 45 tis. km a už to tam bylo. Na co jezdil předchozí majitel nevíme, ale mi jen na Benzinu a na střídačku efectu a vervu. Ještě jsme zkoušeli sundat ten tlakový ventil na vysokotlakém čerpadle a tam žádné špony nebyly. Podávačku to v nádrži má.
  6. Zdravím, chtěl jsem se zeptat místních členů co mají TDI-CR jestli při výměně palivového filtru mají v něm kovové stříbrné špony. Mám u CFHC 103kw rok 12/2012 cca posledních 40 tis. km špony a nevím jestli jsou z vysokotlakého čerpadla nebo z podávačky z nádrže. Motor jede hezky, podle VCDS mají vstřiky do +- 0,4mg/stroke. Má to najeto cca 80 tis. km na dieselgate sw, teď je tam zpět původní sw, celkem má najeto 210 tis. km. Filtr teď raději měním s olejem každých 15 tis. km. Je to normální? Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...