Přejít na obsah

pajkus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pajkus

  1. Zdravím omlouvám se že vyrušuji ale měl bych otázku pustil jsem se do přestavby své O2 před FL na BCM jednotku mám to přepinované ale jde mi o to že když zapnu klíček nezapnou se ani kontrolky bcm mam zapojene spravně nekolikrat kontrolovano spis mam spadeno na relatka napajeciho napeti 2 rele napajeciho napetí mam v e boxu v motoru jedna se o rele 15 a rele 50 rele  X kontaktu mam zapojene ale ve schematech sem nenasel kam zapojit rele 30 tak uz jsem z toho takový bezradný poprípade diky za rady.

  2. Zdravím chtěl bych se zeptat zda jde u před FL ovce nějakým způsobem předělat xenony na afs čočky bi-xenon s afs mám obě z FL jen bych potřeboval poradit jestli to někdo dělal jak je dostat do světla jaké úpravy budou muset proběhnout díky.
  3. Ahoj chtěl bych se zeptat pokud se už někdo ptal moc se omlouvám mám O2 před fl a přemýšlím nad přestavbou z bsg na bcm konkrétněji z O2 fl rs a potřeboval bych poradit s tím co se musí udělat vím že 100% sehnat jednotku vyrušit komfort sehnat dálku z fl a přepojit ale jde mi o to jestli musím vyměnit i gateway a řídicí jednotky ve dveřích po případě pokud to vůbec půjde protože mám rok výroby 2004 tudíž ten nejstarší rok výroby tak bych byl moc rád kdyby byl někdo ochoten mi pomoct/poradit nebo osvětlit situaci co a jak je mi jasné že to nebude jednoduché díky.
×
×
  • Vytvořit nový...