Přejít na obsah

Re..

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Re..

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Na stránkách Castrolu jsem našel ten samý,který má název CASTROL EDGE 5W-40 A3/B4. Ale ten jsem na e-shopech zatím nikde nenašel. Jako náhradu zvažuji Castrol Magnatec A3/B4 5W-40. Ten už tu 502 00 má.
  2. Zdravím. Mám dotaz ohledně oleje Castrol EDGE Titanium FST 5W40. Pravidelně ho používám do motoru 1.2tsi 81 kw. Kupuji ho stále u stejného e-shopu, akorát ted mi přišel ten samý olej ze stejným označením a obalem ale s jednou podstatnou změnou. Na zadním obalu už chybí specifikace VW 502 00..je tam jen 505 00 a 505 01. Znamená to tedy že už ho nemůžu použít do svého motoru? Ještě v loni říjnu tam to označení 502 00 přitom bylo. Nevíte někdo jestli Castrol nějak změnil označení toho oleje?
  3. Zdravím..už delší dobu mi píská drážkovaný řemen(klínak).Dělá to hlavně teď když je chladnější a deštivé počasí. Mám najeto přes 123tis, takže předpokládám že už bude zralý na výměnu.. Je ta výměna nějak složitá svépomocí..? Předpokládám že stačí povolit napínací kladku a sundat řemen. A přístup lepší ze shora nebo spodkem..? Předem díky za info
×
×
  • Vytvořit nový...