Přejít na obsah

Ran9

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ran9

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Ran9

    Zadní světla

    Taky mi nejdou a je to hrozná škoda ale koukal jsem a vypadá to že tam úplně chybí moduly s led. Máme ještě Scalu a tam jsou vidět a všechno svítí včetně dynamických led alá Audi
  2. Nemám firemní takže budu měnit 15K/1r.
  3. Mám kombi, modrá titan. Čekám na hranu ocelovou tmavou, ale ne od Škody protože ta nekryje i hranu ( aspoň podle fotek ). Objednal jsem z auto Hotárek. Jestli bude zájem až to přijde a nalepim to můžu vem vložit fotku.
  4. Mám ty výdechy otočený nahoru a žádný větší problém ani na automat. To předchozí auto mě vyloženě štvalo na automat i manuální nastavení.
  5. Auto najeto cca 1150km, 5,6l . Nejezdím úsporně, dálnice + město. Se spotřebou spokojenost.
  6. Ano, jednoznačně nejslabší místo auta bude infotainment. Mě se ještě občas jakoby nespáruje displej před řidičem se swingem. Displej hledá android auto přestože Swing už hraje Spotify. Uplná katastrofa to ale není, telefon se vždy připojí na první pokus což u jiných značek není vždy 100%. Jinak všechno ostatní funguje, zvuk super na danou třídu, zrcadlení aplikací bez problémů. Ještě zkušenost s S-pin: když v telefonu "shodím" všechny běžící aplikace tak auto vždy vyžaduje znovu zadat S-pin.
  7. Po ověření u Škody mi všechno funguje. Dřívější zkušenosti nemám , mám tam záložky oznámení, dveře-světla, stav vozu, jízdní data, parkovací pozice , zdravotní karta, plánovač tras, oblast, rychlost, servisní partner.
  8. Ran9

    Onboard kamera

    Ahoj, tak mám taky O4, kombi, Ambition, 85kw TDI. Už jste řešili jak nainstalovat onboard kameru? Mě tam u zrcátka konektor USB chybí, resp je tam krytka. Odkud vzít napájení, kam schovat přívodní kabel od napájení?
×
×
  • Vytvořit nový...