Přejít na obsah

IPete

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení IPete

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Tak jsem dostal nakonec info od prodejce, že od verze infotainmentu MIB3 tam nabídky "Informace sport", "Drive green" a "Stopky na infotainmentu" nedávají. Dívali jsme se i na jiné Karoqy, které tam měli na prodejně, ale nabídky nebyly v žádném(Drive green myslím býval ve všech výbavach). Chyba je tedy spíše v návodu k autu a v nové verzi návodu by tam tyto věci neměly být popsány.
  2. Tak jsem mluvil i s prodejcem. Měli tam zrovna i předváděčku sportline,dodanou v podobný termín jako moje auto a zmíněné položky tam taky chybí. Nebyl si jistý jestli tam mají být ale podle návodu to vypadá, že ano. Nakonec jsem kvůli toho napsal mail přímo do Škodovky zatím bez odpovědi, pouze ho přeposlali na kompetentní oddělení. Dám vědět až se ozvou. Vyzkoušeno ale ani v jednotlivých jízdních režimech se nabídky nezobrazí. Neočekávám, že bych to něják každodenně využíval. Jenom jsem pročítal návod a všiml jsem si, že tam jsou popsané věci, které bych v systému v autě měl podle výbavy mit ale nevidím je tam. Jsou to drobné blbosti ale buď to nemá být v návodu a nebo když už to tam je, tak by to mělo být i v autě.
  3. Opakované zmáčknutí CAR nepomůže. Cykluje to jen mezi těmi třemi nabídkami, které jsou tam zobrazené pod nabídkou výběr(Virtuální kokpit, jízdní data a stav vozidla).
  4. Ahoj, nedávno jsem přebral nového Karoqa 2.0 TSI Sportline MR2021 a v infotainmentu nemůžu najít některé nabídky, které jsou návodu. Jde o nabídky popsané v manuálu jako "Informace sport", "Drive green" a "Stopky na infotainmentu". Je i docela zajimavé že stopky(Laptimer) mám ve virtualním kokpitu ale v infotainmentu podle návodu nikde. Příkládám obrázek kde jsem hledal. Není tady někdo kdo má teď taky nového sportlina? Máte tam ty nabídky nebo je chyba jen u mě?
×
×
  • Vytvořit nový...