Přejít na obsah

Dukes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    140
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dukes

  1. Z mého pohledu pan Marek z firmy TurboCar naprosto neví co prodává! Tuningová turbodmychadla, které mají v nabídce jsou určená pro benzínové motory nikoliv pro nafťáky. Mohu ti nabídnout turbodmychadlo, které sháníš... cena je 15.000,- Kč bez DPH. Nevim, kdo ti dělal software, ale k novému turbodmychadlu doporučuji i korektně doladit software.
  2. Nachipovaný 2.0TDI 16V PD jede dle mého stejně dobře nebo možná i líp, jak sériová RS 2.0 TDI 16V PPD 125 kW.
  3. Sháníš trysky nebo vstřikovače?? Jestli vstřikovače, tak mě zajímá, jak si zjistil, že jsou špatné? Mohu ti nabídnout vstřikovací trysky Fratelli Bosio SPRINT 783 za 7.258,- Kč vč. DPH (cena za 4ks trysek) bez montáže.
  4. Jestli neumím číst, tak co pak znemaná tento příspěvek? Promiň, ale jelikož se v tom pohybuju denně, tak prostě pohádky "200 PS jenom chipem" apod mě nechávají klidným, jen trošku kroutím očima. Tabulkový hodnoty jsou vždy orientační a čím větší "proefesionál", tím vyšší hodnoty slibuje za co nejnižší peníze. Úpravu na 155 kW ti klidně uděláme (samozřejmě je nutné vždy počítat s odchylkou cca 3-5%. která je způsobené individuálností každého motoru). Tato úprava zahrnuje mimo úpravy softwaru i instalaci hybridního turbodmychadla. Tady máš graf jedné této úpravy aplikované na Octavii 2.0TDI PD 103 kW http://fabiator.sweb.cz//fabiator_serie_ST1_ST2.JPG
  5. No promiň, musím se nad tvým příspěvkem pousmát. Viděl si graf jednoho sériovýho auta a už děláš závěry. Každé auto je svým způsobem originál a každé má prostě skutečný výkon jiný( nižší i vyšší). Mohl by si napadnout výrobce, proč uvádí 103 kW, když si viděl auto, který má v serii 113 kW. Nesmysl. Toto je i odpověď na dotaz, proč v grafu nevycházíme z výkonu 113 kW. A pro objasnění, nabízíme a doporučejeme vždy variantu FULL, kde zahrnuto samozřejmě i změření a odladění softwaru na válcové zkušebně, ale jsou i zákazníci, kteří chtějí kvalitní software, který lépe pojede za rozumné a přávě pro ty je určená varianta Ekonom. Jinak samozřejmě změření a diagnostika neni na 5 minut .
  6. U 2.0TDI PPD 125kW uvádí Cimbu také zvýšení na 178 kW a skutečnost? Viz. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=51370 . U motoru CR to bude bych řekl podobný.
  7. Jsou levnější, záleží co od toho čekáš. My umíme měřit i stalý 4x4 a zaroveň máme retardér a výkonnou vzduchotechniku. Pravdou je, že jestli tě zajímají úpravy typu Ekonom, tak asi na výsledku a kvalitě moc nelpíš.
  8. U předokolky by byla cena za 2 návštěvy 2.600,-Kč bez DPH. V ceně jedné návštěvy jsou 2-3 měření. Chiptuning včetně odladění na brzdě přijde na 15.000,- Kč.
  9. Máme válcovou zkušebnu 4x4 v Praze http://race.dieselpower.cz/Mereni-Vykonu/valcova-zkusebna.php
  10. Swenak: Schválně si nech auto změřit před a po úpravě, ať tu pak nereferuješ s grafem nepodloženými údaji jako massik.
  11. Turbo ze 170 PS Octavie nebo Leona tam nepasuje. Sežeň si standardní ze 140 PS nebo ti mohu nabídnout za 18.000,- Kč hybridní turbodmychadlo s potenciálem až 190 PS.
  12. 7,2l/100km je dle mého docela ok vzhledem k tomu, jak popisuješ, že jezdíš. Jsem zvědavý, jak dopadneš ve čtvrtek.
  13. Odpověď je jednoduchá - může za to špatná úprava softwaru. Kdo to dělal?
  14. Dukes

    vibrace 4x4

    Tak zkus vyndat v pojistkovce pojistku od Haldexu a hned budeš vědět víc.
  15. Cenu nevim. Zavolej na uvedené číslo a budeš to vědět hned.
  16. Wire: Na Slovensku ti to udělají např. ve firmě BH motorsport v Martinu +421 908 967 555.
  17. Jaký se měl startér a jaký si dal? Špatné teplé starty lze elegantně vyřešit úpravou softwaru.
  18. Trochu to houká normálně. Nebo ti to po úpravě začalo dělat víc? Zhoršuje se to?
  19. Po domluvě neni problém i víkend.
  20. Řekl bych, že RaKa má 2.0 TDI 8V s DPF.
  21. Chiptuning od Motorsportu neznám, ale úpravy od DIESELPOWER mám prověřené. Při těchto kilometrech jen bývají už v horším stavu vstřikovací trysky. Doporučuji před úpravou udělat jejich kontrolu a hlavně udělat základní nastavení!
×
×
  • Vytvořit nový...