Přejít na obsah

jezecek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jezecek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jezecek

    Fake or Real

    http://www.youtube.com/watch?v=n3Kjw-MhA5s
  2. Měl jsem na mysli, když mám jeden pár repro kvalitní, tak ten druhý bý měl být kvalitativně k tomu..
  3. Kluci, nechcu vám tu nic slibovat, nabídky celkem zajimavé.. Pokud mi tam ty Canton pasnou, tak nevim jestli právě tyto jsou k nim adekvátní. Nebude to chtít větší děla? Nemyslím co se velikosti týče. Mimochodem, ty to montuješ ?
  4. Ok, zkusím prvně bez zesilovače a potom se uvidí. Mám to do kombíku, tak možná bych vzal ještě jedny, ale to fekt nevím, kde bych je dal. Ty zadní ovály hrajou taky strašně. Citlivost maji 88.5 db.
  5. Na co pojedou? No na toho Soňáka.. Myslíš, že bez zesilovače to nebude hrát?
  6. Jsou to nemecke, vitez testu. Napisu. Jinak s umistenim vyhybek nemam poneni, nejsem od fochu.. http://www.canton.de/de-produktdetail-car-rs2.160.htm
  7. Kluci, každopádně díky. Vybral jsem od fy Canton RS2.160. Tak uvidíme..
  8. Pepro nevím, asi půvpdní od výroby, je to Octavia I. Ok, takže jinými slovy Sony autorádio bude hrát v 90ti procentech případů do výšek? No to mám fakt radost ( Jestě by mě zajímalo, proč zrovna repro od Sony né? Není přece možné, že Sony dělá své autorádia a repro tak, aby ve výsledku hrály do výšek?
  9. Kluci, mám rádio Sony GT616U a hraje mi katastrofálně do výšek, nedá se to téměř vůbec poslouchat. Může mi někdo poradit, kdo má zkušenost se Sony jaké repro k tomu autorádiu pasují, co se týká zvukové stránky? Kdo to má nějak odzkoušené? Repro od Sony? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit nový...