Přejít na obsah

Goauld

Uživatel
  • Počet příspěvků

    173
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Goauld

  1. Taky mam stejnou zkusenost s topenim v nizkych teplotach. Minuly rok v zime, tri dny po sobe topeni, ctvrty den sice pustilo topeni, ani neotocil starter =D
  2. Goauld

    Letní pneu

    No, jak jsem psal, jezdím klidně po okreskách, městě a dálnici. Nepotřebuju číst pod palbou v zatáčce, Superba mam na komfortní dopravu a na zábavu mám auta jiná. Každopádně relativně novej Bridgestone jsem teď v létě roztrhal, když se tam utrhla kompletně patka.
  3. Goauld

    Letní pneu

    Z různých recenzí mi vyšlo, že SportContact 7 je spíše pro lehčí auta a hlavně sucho. Na mokru a asfalt/pole/louka, kde jezdím, mi líp výjde PremiumContact 6
  4. Goauld

    Letní pneu

    Viděl jste někdo někde Continental PremiumContact 7 v rozměru 235/40 R19? EDIT: Prolezl jsem web Continental a nevyrábí se ani v rozměru na Superba Co místo toho? Nejsem divočák, potřebuju to na zábavnější jízdu po okreskách s 206kw => PremiumContact 6?
  5. hele nevim, mne ted delali na mk2017 v autorizaku vsechnom co je v tom servisnim intervalu a stalo to 9500
  6. Jak moc sákně? Jenom že tam vidíš mastnotu, nebo je tam loužička?
  7. Dnes na 2.0 tsi 206kw : - výměna oleje s filtrem - výměna svíček - prachovej a pilovej filtr Porsche Brno, 9545.65 Kc s DPH
  8. RS benzín ve 4x4 by hodně potěšil. Líbí se mi i varaianta Sportline, ale nevzdám se výfuku v nárazníku dokud to ještě půjde udělat jinak.
  9. e1.: Skoda Plus na tohle zaruku nema, tohle neni tajna chyba. Brad123: Mrkni na magnety, ale preventivne bych udelal i odlucovac oleje. Neni na to servisni interval, ale dokaze ti to udelat dobrou paseku v aute. Magnety a odlucovac mas dohromady cca za 3000, takze absolutne nic a dokazes si to s trochou zrucnosti vymenit i sam. Mrknul bych jeste jestli nemas v sani olej, jestli ti nechcije turbo. Ale s tak nizkym najezdem bych to netipoval. Zacni kazdopadne magnety a odlucovac. Levna vymena a dokaze hodne zmenit.
  10. proc rozvody ve 120k km? To vydrzi minimalne 250, spise az k 400k km s pravidelnym servisem
  11. Dodám jen, že čitění odvodňovacích kanálků je součástí velkého servisu po 60k km. Aspoň teda v ČR.
  12. 110 stupňů se mi nikdy nepovedlo ani, max 105 stupňů. Nádherné odflusnutí do výfuku mám při režimu sport a jízdě do delšího středního kopce na půl plynu, když si auto přeřadí ze čtyřky na pětku okolo 3500 otáček. Můžu kdyžtak předvést u sebe někdy v okolí Brna.
  13. K té převodovce co jsem řešil, tak jsem byl v autorizáku na přezutí a říkali, že to je běžný zvuk u 6st DSG a není tam žádný problém
  14. to bude revize. Bez pismene je to vzdy original a kazde dalsi pismeno je pak oznaceni revize
  15. No, já mám klapky už permanentně otevřené přes úpravu RJ. Každopádně když máš otevřené obě klapky, tak vypni motor a až potom zařaď P. Zůstanou ti otevřené i na zaparkování. Jakmile ale nastartuješ, tak se zavřou. Takhle si s otevřenýma klapkama deaktivuješ motorky v RJ a budeš je mít otevřené permanentně. Doporučuju si hodně rozehřát výfuk ostřejší jízdou a potom u launch controlu uslyšíš velmi slušné střílení do výfuku jak od rally auta. Launch Control nepoužívám, ale jednou si to chce zkusit pak každý po tom, co si ty klapky deaktivuje =)
  16. Výměna zadních brzdových destiček a větraných kotoučů na 2.0tsi 206kw u Porsche Brno za 7623 Kč vč DPH. Náhradní auto po dobu servisu zdarma.
  17. Nevšímáte si někdo občas lehčího škubnutí, nebo zvláštního zvuku, jako by se posouvalo nějaké kovové táhlo, když dojíždíte na semafor a auto řadí z 2 na 1, případně ze 3 na 2? Normálně se nic neozývá, ale jednou za čas, když dojíždím po více "akční" jízdě, se mi pak ozývají takové divné zvuky a cítím zvláštní pocit škubnutí. Reálně ale nejsem schopen ten zvuk replikovat, protoze se deje jen jednou za dva týdny třeba. Na řídící jednotce nemám žádné chyby a pod autem jsem neviděl nic volného, oc by se tak mohlo šoupat sem a tam.
  18. Goauld

    Letní pneu

    Máte už někdo koupené ty PC7? Akutně potřebuju řešit letňáky a dívám se, že PC7 jsou už na krámech
  19. Já jezdím poslední 4 roky do Porsche Brno a je to tam cca o 25% dražší jak u někoho v dílně na vesnici, ale dostávám náhradní auto zdarma a mám na servis záruku. U některých dílů se ale také divím, hlavně když třeba na Kelly to mají levněji a to je co říct.
  20. Já teď měnil vadnej separátor oleje a spotřeba klesla z 11.5 na 9.2 při stejných jízdních podmínkách (měřeno na dvou plných nádržích). Myslím si, že v létě se s klidem dostanu tak na 8 po dálnici a okreskách.
  21. Mně to na MY2017 ukazuje tuhle hlášku pokaždé, když je auto někde, co není v interní navigaci auta, což je vzhledem k mému modelu (a absenci update navigace) už na docela dost místech. Myslím si, že tam budeš mít problém s GPS, pokud se to děje opravdu často.
  22. V magnetech to nebylo, byl vadny separator oleje. Menil jsem tesneni rozvodoveho krytu, tak jsem rovnou vymenil i ty magnety, kdyz jeden stoji 600, at se s tim nemusim delat znovu v budoucnu.
  23. Chybu nemám žádnou, ten volnoběh na otáčkoměru není poznat a jenom vyloženě uchem sluším občas lehke škobrtnutí. Vyloženě bych to měnil spíše jako prevenci když už je budu muset vytahovat z motoru kvůli těsnění, co je na nich. Objednal jsem vše, možná vyměním jen ty gumy. Lepší je mít na dílně vše, než aby něco chybělo. Je možné, že mi ten olej teče i kvůli nějakému poškození na magnetech a né jen kvůli těm těsněním.
  24. Díky. Přemýšlím ale, jestli rovnou nevyměnit i ty magnety. Nalítáno 185k km, ve zvuku už trochu slyším nerovnoměrnost volnoběhu, magnety jsou za 700 kus a při představě, že se s tím budu muset dělat někdy znovu až odejdou, tak se mi to nebude chtít absolvovat opakovaně.
  25. Ahoj, jak je řešeno těsnění pod tím magnetem? Z pod obou magnetů mi teče (asi v zátěži) olej, že je s tím zašpiněnej blok od vrchu až na olejovou vanu a řeším, jestli stačí jen vyměnit ty magnety, nebo tam bude nějaký hlubší problém u těšnění ještě před magnetem na vačce.
×
×
  • Vytvořit nový...