Přejít na obsah

Martin_Dolezal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin_Dolezal

  1. Ahoj. Přišel jsem na princip, ale asi jsem si brutálně rozladil světla. 😂 na obrázku, který tu již byl - zelený špuntík na seřízení stran. Ano zdá se, že jde pouze nahoru a dolů ale když tím zelený šroubuješ světlo “dolů” a vyrovnáš ho červený zpět nahoru, tak ti svítí světlo víc do boku. Je to stejné na L i P straně. Zeleným “dolu” a svítí víc od středu do stran a červeným srovnat výšku. Doufám, že to bude užitečný, já si jdu hrát s nastavením výšky zas, pač to teď mám těma zkouškama celý zprasený 😂
  2. To máš pravdu, že nemá oslňovat protijedoucí vozidla, ale přijde mi, že ty “Z”tka mám moc blízko u sebe a levé světlo chce lehce doleva. Z pohledu řidiče, by měl být lom toho Z přímo naproti, kděžto mě se to láme nahoru to Z někde uprostřed auta/skoro u spolujezde. Jak jsem zde našel, který čím nastavuje, tak i předtím, jsem se vším točil, tak se to furt nastavovalo nahoru a dolů, přitom AFS (nebo co to je za zkratku adaptivních světel) mám a funguje.
  3. Čau chlapy! Super vlákno, konečně jsem našel popis štelungů na světlech, který čím hýbe. Nicméně, ať točím se štelungem na nastavení strany nebo výšky, furt se světlo šteluje nahoru a dolů jen. Žádný posun do stran není vidět. Nevíte co s tím. Řeším problém, že mi světla svítí L i P moc doprava a když jedu v noci lesem, vidím na cca 50m líp do lesa (vpravo) než před sebe.
×
×
  • Vytvořit nový...