Přejít na obsah

David Urválek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení David Urválek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Problém pravděpodobně vyřešen, bylo vyměněno relé pracovního kontaktu a zatím je vše OK.. Taková malá sviňka mi nadělala tolik vrásek.
  2. Tak baterku jsem teď kontroloval a napětí bylo naměřeno 12,53 V. Je tato hodnota v pořádku? Sám nevím jelikož, když se koukám na různá fóra tak jeden říká, že hodnoty nad 12,5 jsou v pohodě a druhý zas, že cokoliv pod 12,6 je třeba dobít. Předpokládám, že dobitím alespoň na 12,7 V nic nezkazím, ale nedokážu si představit, že taková podle mě "drobnost" vyřeší můj problém.
  3. Parkuju venku a ještě k tomu kousek od lesa. Právě jsem se včera ještě koukal pořádně na všechnu kabeláž a nepřišlo mi nic nakousknuté ani překousnuté.
  4. Děkuji za radu. Je pravda, že jsem byl přezouvat na zimáky v servisu a řekli mi, že tlaky PNEU mám nastavené dle tabulkových hodnot, což jsem si nepřekontroloval. Zajedu si to dnes zkontrolovat a přenastavím pro jistotu.
  5. Zdravím, Dnes ráno jsem narazil na problém při startování mé trojkové fabky 1.0 tsi 81kw r.v. 2019, než-li se obrátím na servis, tak bych se chtěl zeptat tady. Dnes v noci byla již teplota k bodu mrazu, tak první co mě napadlo, že na vině bude teplota, nicméně při nasednutí do auta, sešlápnutí a otočení klíčkem na mě vyskočily 3 hlášky "závada ESC" "Front Assist nedostupný" a "špatný tlak v pneu". Takhle mi to udělalo 3x bez toho aniž by se mi auto nastartovalo, tak jsem tedy ručně vypnul systém ESC a na 4. pokus se mi již podařilo nastartovat. Při nastartování a zpětného zapnutí systému ESC hlášky "závada ESC a "špatný tlak v pneu" zmizely, pouze front assist byl stále nedostupný, přičemž svítila oranžově výstražná ikonka trojúhelníku s vykřičníkem a ikonka motoru. Jelikož jsem již měl být na cestě do práce, tak jsem vyrazil. Při jízdě mi stále svítily oranžově ikonky trojúhelníku s vykřičníkem a motoru. Na cestě do práce jsem dodatečně zjistil, že tempomat také nefunguje, to ale nevím zda má spojitost s mým problémem a nebo se prostě nedá aktivovat od určité teploty vzduchu. Jako laik a v podstatě stále začátečník co se aut týče, jsem se chtěl zeptat zkušenějších borců, zda se s něčím podobným nesetkaly a případně jestli nemají tipy čím by tento problém mohl být způsoben. Předem všem děkuji za rady a tipy.
×
×
  • Vytvořit nový...