Přejít na obsah

Cefan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Cefan

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pro informaci. Reklamace mi byla nakonec uznaná. V rámci diagnostiky zjištěn vadný vstupní modul přijímače. Po výměně modulu rádio v DABu opět hraje tak jak má.
  2. Po tel. komunikaci s AS si skutečně vyžádali auto na diagnostiku. Tak uvidíme co najdou. Když tak dám pak vědět.
  3. Anténa je na střeše. Na FM to automaticky nepřepne i když je to tak myslím nastavené. Hraje to hlasitě. Předpokládám, že signál v rámci Prahy by měl byt relativně sliny. Ruší to ale po celý Praze.
  4. Ahoj všem, měl bych dva obšírnější dotazy úzce spojené a snad se hodí do samostatného tématu. Mám necelé 2 měsíce starý Karoq (10/2020) u kterého mám Infotainment Bolero 8". Cirka po měsíci se zničeho nic radikálně zhoršil příjem v pásmu DAB. Na pozadí vysíláni je slyšet vysoko tónové praskání. Někdy hlasitější někdy slabší v závislosti od síly příjmu ale ve všech případech je radio vesměs neposlouchatelné. Tohle rušení je jak při bežícím motoru tak i při vypnutém zapalování. Dělá to u všech přijímaných stanic v pásmu DAB, ve městě (Praha) i mimo město. Zadní sklo nemam přelepené folií a ani žádnou kovovou nálepkou. Když se mi ale povede přepnout rádio do pásma FM, vše je pořádku. Tak a teď ten druhý problém. To přepnutí, neboli vypnutí pásma DAB a přepnutí do FM není tak jednoduché. Vizualizace nastavení pro radio totiž vůbec neodpovídá manuálu (jak papírovému, tak ani poslední verzi na netu). V levém dolním rohu obrazovky rádia by mělo byt tlačítko pro výběr frekvenčního pásma. Mě to nabízí výběr zdroje - "FM/DAB (rádio) / BT audio / Moje média". Takže tímto tlačítkem pásmo nepřepnu. Když se překlikám do "Rozšířené nastavení FM/DAB" tam je možnost nastavení oproti manuálu hodně chabá. Dle manuálu by měla byt možnost nastavení v této záložce daleko větší. Nevím jestli to záleží ještě od nějaké verze výbavy... Nicméně, přepnutí pásma dělám v nabídce "Zobrazení stanic", kde volím jen pásmo FM. Tahle volba ale nefunguje hned, nebo funguje nevyzpytatelně a to přepnutí musím většinou opakovat. Často musím přepnutí podmínit ještě přeladěním na stanici, která nevysílá v pásmu DAB nebo přepnutím na jiný zdroj hudby. Pokaždé se to povede jináč. A co mě štve nejvíc, po vypnutí rádia si nastavení nepamatuje! Takže toto vypínání pásma DAB musím dělat pokaždé jak se zapne Infotainment. Potkal se s tímto problémem, nebo řešil tento problém už někdo? Nikde v jiných tématech jsem tento problém nenašel. Už jsem poslal dotaz do AS ale zatím bez odpovědě.
×
×
  • Vytvořit nový...