Přejít na obsah

Maty73

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Maty73

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Já to řešil v jiném vlákně - Krátký dosvit. Mám ten samý problém. Ale asi je nás jen pár, jinak si to nedokážu vysvětlit. Byl jsem i ve dvou různých autorizovaných servisech, po kalibraci a seřízení, nahraný nový Software s vyjádřením, že to tak je a že se s tím nedá nic dělat. Všichni to ví, ale nikdo to neřeší, (minimálně před rokem). Psal jsem tenkrát i do Škodovky, a vyjádření - obraťte se na autorizovaný servis. Po několikáte odpovědí už se nikdo neozval ani neodpověděl. Zkus napsat na Info do Škodovky, třeba dostaneš fundovanější odpověď. Podle mě je chyba v Softwaru. Takže v noci je to jízda s plně naloženým autem (2 dospělý a tři děti) na h...o. Vidím tak na 15m. Když jedu ve dvou, ještě i ve třech, tak to svítí parádně, ale přisednou třeba další dvě děti a světla jdou dolů. Nesmysl. Díky Škodovko.
  2. Tak to jsi šťastný člověk. Samozřejmě po vyložení je to potřeba zase vrátit zpět. V příloze fotky jak se po naložení světla sklopí dolů. Rozdíl.docx
  3. Zdravím Bohužel mám stejný problém, Karoq 1,6 TDi, 2019, Jakmile naložíte do auta rodinu, svítí to cca 15 m před auto. Jakmile jedete v jednom nebo ve dvou, svítí to krásně. Řešeno ve dvou autorizovaných servisech. Odpověď od technika přímo od Škoda Auto byla, že je to normální projev a stav techniky. V tom případě to zapomněli oznámit již při prodeji vozu a v návodu mělo být uvedeno, že při naložení auta je potřeba jít do prostoru motoru a seřídit si světla ručně. A mohli dát do výbavy i imbus klíč. Je to smutný, že se tomu nikdo nevěnuje a Škoda nereaguje na tento problém. Doporučuji všem, kdo má tento problém, a bude nás plno, prudit Škodu na emailu infoline@skoda-auto.cz Čím víc nás bude, tak se tím snad bude potom někdo zaobírat. Myslím, že to většina lidí neřeší, protože jezdí buď sami nebo ve dvou. Dle mého názoru je tato jízda nebezpečná a ne maximálně bezpečná jak se povídá v reklamách na auta.
×
×
  • Vytvořit nový...