Přejít na obsah

arnost

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení arnost

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Existují dva druhy loketky nebo je to druhovýroba? Myslím ty boky přímo na loketce, někdy jsou se železné konstrukce a někdy z plastu??
  2. No ta tvoje odpověď je taky hodně prostá, jsem myslel že na foru by jsme si mohly pomáhat. Ale asi ne. Tak příště rači nepiš nic. Jinak jsem to sehnal nové na http://www.mjauto.cz/ za 700Kč. Na Meteoru značka Mieele 1000Kč a ve škodovce 2200Kč (jak prosté) Tak třeba to někomu pomůže.
  3. Mám taky tento problém. Akde se dá ten odpor koupit? jenom ve škodovce nebo i jinde? Nemáte tip? Dík.
  4. Jak se mění zadní ložisko? Nemáte někdo postup nebo nějaký zlepšovák. Ložisko mám. Okta 1
  5. Potřeboval bych vědět co patří za kod do řídící jednotky 1C0909605 01M? A hlavně co ten kod značí. Dal jsem tam jinou jednotku z jiným kodem, tak aby fungovalo vše tak jak má. Díky moc
  6. Jenže ta vazelína namaže pouze z venku toho pantu, nezateče do útrob té vodící tyčky. Tak je dobrý jednou za čas nějaký olej nastříkat. Třeba Combat.
  7. arnost

    Vložka zámku

    zrovna o víkendu jsem to dělal. Nešlo to silou, ani ještě větší silou, málem jsem urval klíček. Tak jsem to odvrtal a když jsem to vyděl co to tam drželo za zarostlej sajrajt tak jsem čumněl jako puk. Podruhé bych se na to mohl vykašlat.
  8. Na co se ještě vztahuje záruka? Mém schnilej vífuk, na ten to platí taky? Dík.
  9. Čau, potřebuji spojkovou sadu do octávie TDI 66kW. Nevíte kde se dá sehnat za rozumný peníz? Dík.
  10. Čau. Chci se zeptat proč se musí propojovat Pin číslo 8 z Pinem číslo 6 ? Mně to funguje i když to dám přímo jen na pin číslo 6. Musím teda podotknout že nemám mlhovky a pin číslo 8 je prázdný. Nemůže se něco stát když to dám z pinu číslo 6 přímo do dodělávaných denních světel? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...