Přejít na obsah

dav1981

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dav1981

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ještě jedno zajímavé zjištění k tématu. Po výměně převodovky jsem na vyměněnou najel cca 3000 km, což je podobně jako s původní a mimo toho, že konečně řadí bez problémů je i o cca 1 litr nižší spotřeba, což mě vcelku zarazilo :-)
  2. Tak jsem si psal intenzive cely tyden se zakaznickou linkou, a jejich vyjadreni je, ze me auto vyrobene 09/20, to nikdy mit nebude. Na otazku, jak je mozne za auto mesic mladsi to maji, napsali, ze jsou iV nebo maji nezavisle topeni. Po odeslani vinu auta co nema topeni ani neni iV a funkci ma, jiz pro zmenu intenzivne mlci. Takze se obavam, ze SW to nespravi. Jsem po servisu 14 dni, vse posledni a v APP to nemam.
  3. No u me to zacalo cca v 200km ze sla blbe radit 4. dle servisu mam najet 3-4t a sedne si to. Tak si to sedlo tak ze se vysypala ta 1 a 2:-) Ale presne jak pises, zvuk jak od plechovek, nebo jak lozisko z kola. Ale problem s uznanim nemam, ovsem je problem s novou. Dnes jsem jim volal a do zarucnich 30 dni to pry nevidi dobre.
  4. Ahoj, jen dotaz, neměl jste někdo s tímhle motorem a manualní převodovkou problém? Auto vyrobeno 09/2020. Auto má 3800km, a na volnoběh, 1 a 2, vydávalo zvuk jako když se vysype ložisko a se zvyšujícíma se otáčka zvuk sílil. Podle apky se auto od zaparkování před 3 týdny v servisu ani nehnulo, a hned druhý den, po tom co jsem jim poslal video mě sděleno, že se bude měnit celá převodovka. Skoro mě to přijde, jako by přesně věděli co je za problém, a že to bude zase celá serie. Tří týdny už je v servisu, a díl stále nedorazil ze škodovky.
  5. Update se me stahl v sobotu a presne po instalci prestalo fungovat on-line pripojeni, shop, car connect, a jako lahudka, prestalo me to prirazovat uzivatele ke klicku. Musi se 2x-3x nastartoval pak ho to priradi, jinak jsem host. Necham jeste tyden a pak asi servis. Zrejme povedeny update.
  6. Díky, no mě jde primárně o to, že když s tím píchneš v 1 ráno někde u "Mnichova", abych se pak domů netrmácel 50 km/h, to je celý účel. Že tam jde dát 17 jsem si vyzkoušel, resp mám jen gumu, na ty letní, na kterých to bylo dodaný, budou na jaře jiné trony. Ale to co je nyní v rezervě za polystyrenový držák, už tam dát nepůjde, je to vyšší. Takže asi budu muset zkoušek ty polystyreny z OII, nebo SUP.
  7. Nikde jsem to nenašel, snad to nebude OT. Nezkoušel někdo, jestli se do kombi dá dat plnohodnotné kolo, např plech v 17 rozměru, a případně s jakým polystyrenovým držákem? Mám tam originální sadu s dojezdovou, ale preferoval bych plnohodnotné kolo. Díky za rady
  8. To s tím blikáním teplota/palivo jsem pozoroval též, ale vypozoroval jsem, že se to dělo jen při aktivaci limit rychlosti. Po svolávačce to už nepozoruji, ale mám jí teprve týden, tak uvidíme. Jinak, výrobu mám 09/2020 a zatím mimo tohoto, a jednoho upozornění FA při odbočujícím autě v pravo jsem absolutně bez závad, info funguje v poho, dokonce i bezdrát Apple na první pokus.Jen mě po svolávačce zmizelo všechno z shopu a mám tam jen datové pakety. Model 1,5TSI, Style, navíc jen koule, side assist, a senzory v předu.
×
×
  • Vytvořit nový...