Přejít na obsah

Zzdenda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zzdenda

  1. Zzdenda

    Centrál

    Problém je vyřešen - stačilo na chvíli odpojit baterku a po připojení se to asi synchronizovalo a centrál chodí jak má. Tolik jen pro ostatní, kdyby se to náhodou někomu stalo taky. Každopádně dík za pomoc.
  2. Zzdenda

    Centrál

    Zamknou se všechny dveře.
  3. Zzdenda

    Centrál

    Já bych ale potřeboval spíš vědět proč to vzdycky několil krát zacvaká než se to zamkne nebo odemkne - v čem je problém.
  4. Zzdenda

    Centrál

    Je to opravdu tak že všechny motorky mají jen po dvou drátech, mám všechny dveře rozdělané, ale vyfotit to bohužel nemám čím. Jestli to je originál nevím, ale motorek je ze spodní strany zaháčen plíškem o dveře a ze strany táhla je to přišroubované ke dveřím. Tak si nyslím že to bude origo, protože univerzály se dávají na plechový pásek co má hodně otvorů aby se to dalo různě připevnit. Jinak barvy drátů modrý a světle šedý u všech motorků stejné.
  5. Zzdenda

    Centrál

    Měl bych dotaz, mám Felicii r 98 - nová tvář a blbne mi centrál. Centrál je pouze na klíč. Když chci odemknout nebo zamknout, tak to sice zamkne, ale tak 4x to zacvaká, totéž při odemykání. Už se mi stalo že to udělalo když jsem zavíral dveře, tak to začlo cvakat. Když to zkusím zamykat a odemykat vnitřním čudlíkem, tak to cvaká taky. Nevíte někdo v čem je problém? Všechny 4 motorky mají pouze po dvou vývodech a vypadá to že to je originál centrál. Poraďte prosím.
×
×
  • Vytvořit nový...