Přejít na obsah

Lucas Psychiq Gereg

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Lucas Psychiq Gereg

  • Narozeniny 17.3.1994

Kontaktní metody

  • Web URL
    https://www.facebook.com/djpsychiq

Návštěvy profilu

1 206 zobrazení profilu

Oznámení Lucas Psychiq Gereg

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Potřeboval bych poradit, kde tyto hodnoty najít.
  2. @milanxx Jo, vlastně na budíky jsem taky neco zkoušel. Myslím, že to bylo podsvícení - aby svitily i bez světel, pak už jen ty svetla jsem zkousel. Tak si napíšem do PM, já dneska jedu právě do 28.12 mimo Brno.
  3. Aha, to by mohlo zpusobovat to, že mi obrysovky vpředu nejedou kdyz na ne prepnu, ale vzadu funguji, jen svití mín, než kdyz mám zapnuté denní svícení(jemně svití vpředu LED a v zadu svítí snad i brzdová světla)
  4. Právě, že v té aplikaci Vám nedovolí udělat věc, kterou by neměli ověřenou na ten typ auta. Ale potvrzuji... radsi se na tyto hračky vykašlat.
  5. Autorizak jsem si predbezne domluvil, ale maji cas az v pulce ledna :/
  6. Z Modřic - Brno-venkov a dneska jedu do Liberce, takže budu moct i v této lokalitě, pokud by byl někdo tak hodný a podíval se na to semnou.
  7. Aha, pardon... já jsem si nějak domyslel, že pod zkartkou VCDS jsou všechny diagnostiky pro Fabii 3... A on se tak menuje přímo software přes který se koduje. Já používal jednodušší zařízení společně s iPhone 11 Pro a Car Scanner Pro Tím pádem jsem asi v řiti co ? :/
  8. Zdravíčko pánové, byl by tu někdo ochotný mi pomoci překodovat zpátky přepínač světel ? Zapínal jsem ztlumení světel při zapnutém blinkru a na to jsem nechtíc nahrál ještě nějaké ale složitější chování světel (nejsem zrovna připojeny..). Denní svícení (LED) svítí hrozně jemně, druhá poloha přepínače(obrysovky) nesvítí vůbec a třetí poloha(potkávací) svítí , ale bez LEDek. Při přepínání světel z druhé polohy na první problikává denní svícení(blikne a hned svítí hrozně jemně. Jsem zde nový, tak snad jsem to vysvětlil nějak pochopitelně :D. Fabia 3 Combi/81kW/Ambition Plus/12.2017/ Díky za váš čas.
×
×
  • Vytvořit nový...