Přejít na obsah

Peťan*

Uživatel
  • Počet příspěvků

    372
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Peťan*

  • Narozeniny 14.7.1981

Návštěvy profilu

771 zobrazení profilu

Oznámení Peťan*

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Já už jezdím na letních od pondělí, tj. 2.3.09.. no nevím jestli jsem to nějak neuspěchal, ale sníh tu žádnej není..
  2. Čus, tak to je fajn, že jsi to zakoupil.. Jinak nevím co to může dělat, takže Ti asi neporadím ani v jednom.. mě to vše chodí jak má, žádná kontrolka nesvití a zvuk po startu o.k., už máš nějaké foto?
  3. ..tak když to tady čtu, tak to jsem dopadnul ještě dobře..
  4. ...DECO jsem rád, že Ti to už jezdí v pohodě, vím jak jsi se s tím natrápil a byl kolikrát nešťastnej.. Jinak zpět k tématu SDi, bude tu nový člen s "pořádným" autem?
  5. ..ta informace je od kolegy z práce, má F1 (1.4) na LPG a už se s tím trápí skoro rok a servisy od toho dávají ruce pryč, když v tom vidí plyn.. Ale jinak proti tomu nic nemám, ať si každej jezdí jak a všem chce..
  6. Čus, mám 1,9 SDi combi, vše co se tu píše je pravda, není to dravec, ale spotřeba je super.. jen Ti ještě napíšu něco z vlastní dvouleté zkušenosti s tímto autem.. Je to opravdu nezničitelný motor, musím se přiznat, že jsem trochu přejížděl olej a to o něco víc než je zdrávo, ale už jsem po výměně a nic neodešlo a vše funguje jak má.. Jinak dálnici občas dám, max.jsem z toho dostal 190 km/h na tachometru, na navigaci bylo 178km/h, sice to trvalo než se rozjede, ale byl jsem ve 4 lidech a z toho Dva 100 kg a dva 85 kg. Jinak s tím dojíždím každý den do práce a jsem maximálně spokojený... Jinak nechci nijak hanit LPG, ale slyšel jsem o špatných zkušenostech... nevím co by jsi chtěl ještě o tomhle autě vědět, kdyžtak napiš SZ.
  7. Já to clonítko mám a mám FI 2001. využil jsem to asi jen jednou..
  8. No já mám 1,9 SDi, sice nevím jestli je to modernější než u Felicie, ale tento motor není žádnej dravec, ale spotřeba je super.. měl jsem možnost se projet s 1,4 TDi a ten motor je trašně hlučnej, asi bych ho nechtěl.. Jinak 1,9 TDi bude asi dobrej, přece jenom 74 Kw už bude asi hodně znát.. těch mejch 47 kW je fakt slabota.. ale na běžný ježdění to stačí..
  9. Tak já mám to samé.. taky jen tři čárky, nic víc.. čidlo nové.. minulej tejden mě praskla pojistka č.15 a od tý doby mě to ukazuje úplný nesmysli.. -27 v garáži a -38 venku.. dělá si to co chce..
  10. Zdravím všechny.. měl jsem ten samej problém, nešli mě stěrače ani ostříkovače.. bylo to všechno pojistkou č.15, vypadala, že je o.k.,ale nebyla a po výměně to zase vše funguje.. ještě že tu je tohle forum.. díky..
  11. Peťan*

    AAA Auto

    Taky jsem kupoval v AAA autí, no a po 14 dnech umřelo na levé rameno, s reklamací jsem neuspěl.. takže fakt na pytel.. už tam nejdu ani kouknout..
  12. Co se divíš? Ty to tam nemáš? to je normální "kelímektuning"
  13. Takže já už vím asi o pěti lidech... Já, najmis, Viki, Losky, Maxifaby, a dál? Jinak to vypadá na docela slušnou účast..
  14. Kolik nás tam bude? nechce to tady někdo sepsat?
  15. No a ještě chrom kliky.. No prostě taková obluda.. ale jen trochu..
×
×
  • Vytvořit nový...