Přejít na obsah

JirkaVe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JirkaVe

  1. Několikrát se mi stalo, že když jsme měl DO v kapse, došlo ke stisknutí tlačítka otevření kufru a kufr se otevřel i třeba na vzdálenost několika desítek metrů. Úplně by mi stačilo, kdybych mohl kufr otevírat tlačítkem na dveřích nebo na dveřích řidiče nebo pomocí virtual pedálu. Dalo by se otevírání kufru přes tlačítko na DO deaktivovat?
  2. Kupoval jsem taky u Auto Hotárek, měli asi 3 nebo 4 druhy, samozřejmě nejdřív jsem objednal špatnou, tak mi poslali do jejich pražské prodejny všechny typy a vybral jsem si na místě. Super ochota.
  3. Taky plachtím a všiml jsem si určité pravidelnosti - když uvolním plyn pomalu, auto začne plachtit. Když plachtit nechci, dám nohu z plynu rychle, a plachtění se nekoná. Máte stejnou zkušenost, nebo je to jen moje fantazie? 1,5 TSI, 45000 km.
  4. Tak v pátek jdu na to, jsem zvědavý na výsledek. Pozitivní je, že technik věděl o čem je řeč ...
  5. A to vypnuli natvrdo nebo si to můžeš zapínat a vypínat sám v infotainmentu?
  6. Ahoj, je tu někdo kdo by se mohl podělit o zkušenost s "opravou" nedostupné TA přeprogramováním infotainmentu? Konkrétně: - dá se TA vypnout v sekci "asistenti" nebo jinde? Je vypnutí trvalé nebo se musí TA vypínat při každém startu? - po vypnutí funguje ACC a Line Assist? - co ještě přestane fungovat? Díky
  7. Tak podle ŠA se o závadu nejedná a zákazník to má podpisem dohody uznat, na druhé straně za to nabízejí kompenzaci, takže tam asi nějaká chyba bude ... A když dohodu nepodepíšeš, tak ti to neopravíme. To je na blití.
  8. Je tady někdo komu už v autorizáku TA vypnuli? Zajímá mě, jestli jste museli podepsat tu nesmyslnou Dohodu o urovnání, nebo něco jiného, kde byste zbavovali ŚA odpovědnosti za důsladky. Díky.
  9. Tohle jsem objevil na netu, ale moc moudrý z toho nejsem. Mělo by se jednat o "řešení", o kterém psal volodaii v pondělí. 2062172.13 Travel Assist sporadically unavailable.pdf
  10. Baterii měnili v servisu, auto nehlásí, že by byla slabá. Potíže přesně odpovídají návodu, akorát řešení nefunguje.
  11. A v návodu píšou: Synchronizace dálkového ovládání Pokud byla tlačítka na klíči vícekrát stisknutá mimo dosah dálkového ovládání nebo vyměněná baterie v klíči a vozidlo není možné otevřít dálkovým ovládáním, je třeba klíč synchronizovat. › Stiskněte libovolné tlačítko na klíči s dálkovým ovládáním. › Do jedné minuty od stisknutí tlačítka odemkněte dveře klíčem přes vložku zámku. Zkusil jsem, nefunguje.
  12. Dnes jsem měl svého Karoqa v servisu na první prohlídce po 30000 km a při té příležitosti jsem nechal vyměnit baterii v DO. Mám dvě DO, vzal jsem s sebou jen to, které hlásilo slabou baterii. Při převzetí vozu jsem byl informován, že baterii sice vyměnili, ale DO nefunguje - nejde odemykat a zamykat auto ani ovládat okna. Mám kessy, tak prý mám auto zamknout ručně klíčkem. Auto bez problémů startuje, jede, všechno funguje, až na to dálkové odemykání a zamykání. Prý je třeba klíč po výměně baterie aktivovat přes diagnostiku a k tomu potřebují oba klíče. DO, které jsem nechal doma, funguje bez problémů. Máte stejnou zkušenost?
  13. Je to výborná věc, ale vrtá mi hlavou jedno - tempomat sleduje vozidlo přede mnou, upravuje rychlost, v případě potřeby úplně zastaví. Když auto přede mnou prudce zabrzdí, moje to udělá taky, ale zajímalo by mě, jestli přitom svítí brzdová světla - přece jen prudké brzdění bez varování pro vůz za mnou může být nebezpečné. Normálně se brzdové světlo zapne když se dotknu brzdového pedálu, ale to se tady neděje. Zkoumal jste to někdo a s jakým výsledkem?
×
×
  • Vytvořit nový...