Přejít na obsah

Martina97

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Martina97

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, dnes jsem sedla do auta a nenastartovala ani na několikátý pokus. Baterka točí, ale auto nenastartuje. Po chvilce se rozsvítila kontrolka oleje - šla jsem tedy zkontrolovat hladinu, ale všimla jsme si, že kus měrky chybí. Část, která zůstala byla suchá. Teď teda nevím, jestli tam olej je nebo není, jelikož jej nezměřím. Co radíte? Koupit novou měrku a ulomený kus dostat ven? Oleje tam bylo nedávno dost, tak se mi nezdá, že by tohle mohlo souviset s tím startováním. Nějaký nápad, čím by to mohlo být? Díky.
  2. @TOMUS Ok, mrknu na to, snad to nebude nic většího. Díky. :)
  3. Hezký den, mám se svojí Fabií podobné problémy. Jednou za čas mám problém se startováním, nastartuji a po chvíli motor zdechne. Startuji znovu, ale opakuje se to tak klidně i 5x. Chvilku jsou otáčky kolem 1000, ale po chvíli to zakucká, otáčky spadno a zdechne znovu. Nepomůže ani přidat plyn, či jízda, zdechne to tak či tak. S autem jezdím většinou krátké trasy a mimo dálnici, takže ani ne vysokou rychlostí. Vypozorovala jsem ale, že auto tento problém mělo pokaždé po tom, co jsem jela nějakou delší trasu a i na dálnici, takže i ta rychlost je tam vyšší. Může to s tím nějak souviset? Máte nějaký nápad? Já už fakt nevím. Nedávno jsem byla u známého a vyskočila na diagnostice chyba čidla chladící kapaliny, tak nevím, jestli to může souviset i s tímhle. Díky.
  4. Hezký den, mám problém s Fabií 1.4 MPI. Jednou za čas mám problém se startováním, auto sice nastartuje, ale za chvilku spadnou otáčky a zdechne. Takto se to opakuje někdy i 5x za sebou, i když přidám plyn a nebo už když se rozjedu. S autem jezdím většinou jen krátké trasy a mimo dálnici, takže pod 100 km/h. Všiml jsem si ale, že auto mělo tento problém vždy hned po tom, co jsem jela delší trasy a i vyšší rychlostí po dálnici. Může to s tím nějak souviset, máte nějaký nápad?
×
×
  • Vytvořit nový...