Přejít na obsah

MichalBo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení MichalBo

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, mám S2 combi 2.0tdi 125kw, řeším podobné problémy. Nejprve jsem řešil vibrování celého auta od 50-140km/h. To se zlepšilo když jsem dal na auto nové pneu a originál ALU kola. Potom jsem pozoroval větší vibrace v tahu do kopce, vyměnil jsem obě poloosy a také se to zlepšilo. Ale v rozmezí 70-90km/h auto není úplně v klidu. Je úplně jedno jestli je v tahu, nebo jedu z kopce, jestli je zařazená rychlost, nebo není, dokonce jsem zkoušel i vypnout zapalování z kopce a jet setrvačností na neutrál a stejně to dělalo. Zdá se mi, že je to horší u studeného, ztuhlého auta. Další poznatek, pokud zapojím vlek a je zatížený zadek auta, tak je to horší. Ale vždycky okolo 80km/h. Když to napíšu úplně špatně, tak se to chová, jakoby byly ztuhlé zadní tlumiče a po delší trase se rozhýbaly a bylo to podstatně lepší. Jen nevím, jestli to není spíš scifi představa.
  2. MichalBo

    Pohupování

    Také jsem měl chvílema pocit jako bych měl hranatý gumy. Dnes jsem jel znova do pneuservisu, překontrolovali mi tam všechny kola, na ovalitu házejí minimálně, znova je vyvážili max do 10g a najednou to přestalo házet. Nechce se mi věřit, že by mělo až takový vliv to minimální vyvážení. ? Asi je Superb hodně citlivý. Každopádně, teď je to v pohodě. Zimu odjezdím a na léto mám originál Škoda, tak tam snad bude vše v cajku.
  3. MichalBo

    Pohupování

    Ahoj, máte nějaké nové poznatky? Mám nejspíš podobný problém. U mě se to projevuje nejvíce když jedu v klidu, dám pětku nebo šestku, tak mi jakoby zahopsá motor, nebo něco takového než se to srovná a pak už je to zase dobré. Nepřijde mi, že by to bylo vždy v tahu. Spíš se to projevuje když je to klidná jízda po rovince nebo když se trochu mění terén do kopce nebo z kopce. Silentbloky se mi zdají na motoru a převodovce dobrý, když zahoupu s autem, tak se hned zastaví, tak mi to nepřijde ani na tlumiče. Jinak je to rok 2015, motor 2.0 125kw a nájezd 100tis. Díky za případné rady či info.
×
×
  • Vytvořit nový...