Přejít na obsah

Poutník

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Poutník

Bažant

Bažant (2/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, umíš prosím zapojit a oživit kontrolu mrtvého bodu (BSD) na Octavia III (2020)? Nainstalované radary a nataženou kabeláž  mít budu.

    Díky.

    ubik313@gmail.com

    1. ssav666

      ssav666

      ferda25@yandex.ru

  2. Ahoj, teď jsem našel tvůj příspěvek o tvém projektu odhlučnění Fabie a zaujal mě. Vím, že už je to spousta let, ale pokud tě to téma ještě zajímá, rád si nechám poradit a popřípadě pomoci (samo za nějakou tu odměnu). Já uz taky něco podnikl, tedy spíš nechal podniknout a u ahifi.CZ nechal kompletně zatlumit moji Octavii combi III. Výsledek je super, ale bohužel jen ve středním frekvenčním pásmu. Dunění na hrubším povrchu nebo při příčných nerovnostech naopak tímto subjektivně ještě víc vyniklo. Pořídil jsem už i speciální pěnu právě na vyplnění dutin u auta z důvodu zatlumení, ale na samotnou realizaci si nějak netroufám. Musím uznat, že obdivuji tvoji urputnost se zatlumováním a hlavně to, že bylo úspěšné!
  3. Ahoj, nějakou dobu taky řeším to samé, teď jsem dal dotaz a dostal jsem link na tvoje vlákno. Kdybych se k něčemu dopracoval, dam vědět. Hodně zdaru v hledání🤙
  4. Zdravím všechny, řešil někdo výměnu jednoduchého setrvačníku u 1.6 TDI DGTE (5 rychlosti, manuál) za dvouhmotový? Mám auto 1,5 roku, ale stále si nemohu zvyknout na ten hrubší chod a taky vibrace. Jinak s nim nemám problém a úplně vyhovuje požadavkům rodiny😉. Našel jsem, že by to měl být typ 03L105266BT. Zřejmě se dával do Golfa. Díky moc za případný tip!
  5. Taky teď řeším se stejným důvodem, ale bez výsledku. Ty jsi něco našel? diky
  6. Podle recenzí zatím všechny bezdrátové adaptéry na trhu mají spoustu nedostatků a pro ty, co se nechtějí trápit s výpadky a zpožděním, bych doporučil počkat, než vyjde na trh adaptér, který bude skutečně fungovat na 100%. Zatím jediná zřejmě bezproblémová varianta je mít wireless carplay přímo z továrny.
×
×
  • Vytvořit nový...