Přejít na obsah

nextcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení nextcz

  1. Ahoj, na fóŕu jsem našel témata zamlžená přední světla, ale mě se ted začaly zamlžovat ty zadní. Objeveno po ujetí cca 50 km po dálnici. Zrovna za týden jdu na servisku po dvou letech tak uvidím jak dopadnu. Nešlo to moc dobře vyfotit
  2. nextcz

    Karoq FL

    Nevyrábí se jen v Kvasinách, já mám z Blavy.
  3. jj správně je VIN, ale já jsem rozhozený z toho C místo čísla, který mají všichni :)
  4. Prodejce mi to neřekl a už tady nebudu potížit :)
  5. Všechny ty dekodéry win na netu jsou mi k ničemu. Já mám vyrobeno prosinec 2020 MIB3 a na 11. místě mám prostě C, přikládám fotokopii z techničáku. Pochopitelně ne celou. Přijde mi, že mám Karoqa ze Slovenska.
  6. na jedenáctém místě mám písmeno C, až na dvanáctém mám číslici 2. WIN začíná TMBJR9....
  7. Dá se podle WIN kódu poznat kde byl Karoq vyrobený? Já dodneška nevím kde mi ho vyrobili :)
  8. V Bolce včera shořely haly dodavatele pro Škodovku, prý tam byly části palubek atd. To asi pošle dodací lhůty ještě víc do neznáma.
  9. Dle zdoje z výroby ted zase chybí řadící páky. Mě termín v roce 2020 posouvali hodněkrát, nejdéle jsem čekal na sportovní volant. Nabízeli mi obyčejný, ale radši jsem počkal.
  10. nextcz

    Vaše spotřeba

    Tak mám taky s automatem dlouhodobou 6,7 l/100, nejsem úplně defenzivní jezdec. Např. manželka když zdědila fokuse tak stáhla průměrnou spotřebu o 1,5 litru :) Do práce to mám necelých 20 a po okreskách to umím stáhnout na 5,5. A co zkusit tam posadit někoho jiného na stejnou trasu?
  11. nextcz

    Karoq FL

    Ano, popisuji situaci před více jak rokem. Jen jsem popisoval svůj postup. Uvidíme jak se bude FL prodávat.
  12. nextcz

    Karoq FL

    Já jsem svoji konfiguraci poslal asi na deset dealerů. Většinou byla sleva 5%, místní mi nabídl 9% a pak se ozval ten nejlepší a dostal jsem 17%. Tak jsem si hned přihodil automat. Pořád jsem se bál, že v tom bude nějaký háček, ale všechno proběhlo v pohodě. V úterý to bude rok co ho mám a spokojenost.
  13. nextcz

    Karoq FL

    Mám to stejně, mám ho rok a zatím jen plusy. Jen bych asi v této době nedostal takovou slevu z ceníkové ceny jakou jsem dostal.
×
×
  • Vytvořit nový...