Přejít na obsah

Zed

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zed

  1. Je to cena v Porsche Prosek, když jsem se ptal mechanika tak ten mi tvrdil že nejde koupit samostatně, pouze s čidlem, ve skladu to ale mají samostatně, akorát za prdy...
  2. I já měl urezlej šroub,sehnal jsem si tyčku z jiného auta a ten kloubek tam nalisoval, teď mi pro změnu prasklo to plast. očko skrz které jde ten šroub, takže prozatím to spravily 2 velké podložky. Jinak tyčka nová okolo 1300,- a čidlo na nápravu 3500,-.
  3. J je měnil, ale stejně jsem je musel pořádně promazat vazelínou, protože vrzaly i ty nový.
  4. ŘJ je zezadu na lampě, ta hliníková krabička. Já jsem dnes nechal zvednout auto a zjistil jsem že u senzoru na přední nápravě mám prasklé plastové očko v kterém je uchycena tyčka která spojuje nápravu s tím senzorem. Dočasně jsem to vyřešil většíma podložkama kterýma jsem to očko nahradil, a marně sháním novej senzor. Pak jsem se zastavil ve znač. servisu aby mi světla seřídili, ale bohužel VAS vůbec xenony nenašel( to jsou tam z výroby). Takže už nevím co s tím, možná bude nejjednoduší vypojit motorky ve světlech a nastavit je " natvrdo " , protože nedávno mi VAS ve stejném servisu " sdělil " že obě řidící jednotky jsou vadné.
  5. ŘJ jsem si půjčil ale nebyly ze Škodovky, VAS je vůbec nenašel, obvolal jsem všechny vrakáče v Praze ale nikde originál pro Octu nemaj. Zkusím čidla na nápravě, je totiž divný že někdy po nastartování mají světla ten správný seřizovací běh, to pak ale svítí nahoru, a častěji jen sebou cuknou, jakoby byly přidřený.
  6. Asi ano, jen mě už nebaví stále jezdit do servisu, jedna řídící jednotka stojí asi 7000,- ,a nevěřím že by byly obě špatné, světla normálně svítí. Byl jsem ještě u známého mechanika kterej má VAG na noťasovi, ale do složky xenony-nastavení jsme se vůbec nedostali, vždy vyjel nějaký error. Tak mě ještě napadlo vypojit ve světlech motorky a nastavit to natvrdo bez regulace, jezdím stejně max. ve dvou. Zlatý normální světla.
  7. Zdravím všechny, mám orig. xenony z výroby ale každou chvíli svítí jinak, nastaví se buď moc nahoru že pak na mě protijedoucí auta blikají,nebo dolů, to pak je zas prd vidět. Už jsem byl několikrát v servisu,tam to řeší přes VAS,který při první návštěvě napsal že je levá říd.jednotka vadná, pří další návštěvě to už psalo pravá i levá jednotka vadná. Při nastartování světla jen cuknou,to pak svítí dolů, dnes vyjímečně měly celý průběh nastavení, akorát že vidím tak 1km do dálky. Auto jsme měli zvedlý, čidla na nápravách chodí, alespoň podle VASu, měnily se hodnoty když jsme auto zvedali. Jsem zralej xenony vykuchat a dát tam normální světla.
  8. Zed

    ventily

    co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km hm, čekal jsem, že napíšeš řidčí, takže olejem to nebude. Nezmizí to po nějakém časovém useku? je to jen z 2 na 3,a z 3 na 4,když jedu vlažně a pod 2000 otáč. tomu víc přidám. když přidávám pozvolně tak se ventily neozvou. A co čidlo klepání? Abych se přiznal,nevím že něco takového existuje. Na VASu se ale žádná závada neobjevuje.
  9. Zed

    ventily

    co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km hm, čekal jsem, že napíšeš řidčí, takže olejem to nebude. Nezmizí to po nějakém časovém useku? je to jen z 2 na 3,a z 3 na 4,když jedu vlažně a pod 2000 otáč. tomu víc přidám. když přidávám pozvolně tak se ventily neozvou.
  10. Zed

    ventily

    co tam máš za olej? Mám Castrol Magnatec 5w - 40 ,a najeto 175 000km
  11. Zed

    ventily

    Zdravím,na mé Octě 1,6 75kw je slyšet cvakání ventilů,je to vždy v tahu těsně pod 2000 otáček,po překročení těchto otáček už je klid.Nechal jsem si přes VAS nastavit předstih,je to lepší ale stejně jsou občas slyšet.Včera jsem omylem natankoval Natural 98 a zdá se být klid.Netankuji u jedné benzinky,takže špatnej benzín vylučuju,ale N 98 se mi teda tankovat moc nechce.Má s tím někdo zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...