Přejít na obsah

supmaniak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení supmaniak

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Jen pro zajímavost přiložím cebia report :) AUTOTRACER_TMBAF73T1D9029512 (1).pdf
  2. mně se zas nelíbí combi... i když věřím že je to praktičtější. Na konci měsíce bych měl prodat svoje aktuální vozidlo (jestli to opatření dovolí) a budu potřebovat co nejrychleji náhradu, byl jsem se podívat na jednom supu 2010 za 180 000 a zjistil jsem že je to po nehodě za půl milionu..
  3. Už sháním superba přes půl roku, požadavky mám aspoň 2011(ať si aspon o pár let polepším), pouze 125kw,liftback a slušná výbava, aby se nebylo za co stydět :) + rozumný nájezd a na nic lepšího jsem nenarazil...
  4. to @CentriFUGAjojo je to ležák, je tam už 8 měsíců.. ale lepší auto jsem zatím nenašel, bohužel
  5. Projeto už mám, je to nebourané, nestočené. Jen jsem se zalekl toho DSG, že zařadilo za 2 až pod plynem, ale je pravda že jsem s tím bez plynu ujel fakt kousek
  6. Zdravím, Pokukuju po koupi superba II 125kw dsg , už jsem se byl na pár autech podívat a chtěl bych si ujasnit "diagnostiku" DSG, na internetu jsem se dočetl že by DSG mělo po rozjezdu přeřadit na 2, ale zatím každej sup s DSG jel na 1 a na 2 přeřadil až po šlápnutí na plyn, jak to tedy doopravdy je? Nemyslím si že mám takovou smůlu že každý sup s DSG měl mechatroniku na odchodu.. :D A ještě jeden dotaz, byl jste se někdo podívat na tohohle supa? https://www.tipcars.com/skoda-superb/sedan/nafta/skoda-superb-2-0tdi-125kw-cz-serviska-dsg-5716329.html Podle cebia žádná havárie, auto z čech, kilometry sedí.. ale mám to k nim přes celou republiku a zároveň se stejně teď nedá cestovat.. tak kdyby náhodou někdo to auto znal tak bych byl rád. Děkuju!
  7. Beru nohy na ramena, děkuju za váš čas :)
  8. Můžu s VINkem normálně do české škodovky? Nebo se musím dotazovat až do zahraničí kde byl vůz zakoupen?
  9. Dobrý večer, mám v hledáčku superba II 125kw dsg v elegance, přes carvertical jsem zjistil že vůz byl bourán v zahraničí a poté se objevil v ČR, odhadovaná škoda 10 000 - 15 000 €, vůz jsem tedy okamžitě odmítl, prodejce mi ještě slevil a já začal opět přemýšlet, po zkušenosti kdy na mém nissanu stála na pojišťovnu oprava lekhého ťukance na zadek asi 70 000kč, tak jsem přemýšlel jak velká škoda to mohla být u superbka co byl starý 3 roky.. Bohužel fotky nejsou. Zajímal by mě váš nazor, jestli mám vzít nohy na ramena, nebo to nemusí být úplná totálka?
×
×
  • Vytvořit nový...