Přejít na obsah

milix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    422
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem milix

  1. 1,6 74 kw máme již 13 let. Má najeto 350tkm a nyní s ní jezdí manželka se spotřebou 7 litrů LPG. Já s ní jezdím minimálně a to ji spíš proženu nebo jedu s vozíkem a to pak jde spotřeba nahoru. Jede pořád dobře. Původně jsme ji chtěli prodat ale s těmi km jsem rozhodl, že za pár tKč to nemá cenu a zůstala doma jako druhé auto. Jak jste na tom s výfukem. Mám na ní ještě původní. Na posledním dílu se začaly dělat dírky kolem vývodů ale ty zalepím ocelovým tmelem a je zas klid.
  2. milix

    rozvody

    Tak si procházím příspěvky a odpovím na svůj z 31.1.2008. Nakonec jsem řemen nekontroloval a po 100 tkm včetně kladky a vodní pumpy nechal vyměnit. Dle stavu by asi vvydržel ale s octou nyní jezdí manželka a syn. Sem tam si ji taky projedu do obchodu a zpět. Jinak mám VW s klimou.
  3. mám lambdu 06A906265E. Taky jsem nevěděl jakou koupit. Každý obchod radil jinou. Vzal jsem zrcátko, lehl pod auto a naštěstí šlo to číslo přečíst.
  4. Taky jsem ji koupil a už je na autě.
  5. milix

    LPG

    průměr 8,3l LPG je solidní zvlášť po dálnici. Mám najeto přes 30tkm s Octou sekvenc LPG a spotřebu mám podle stylu jízdy. Poslední tankování 7,5 l. předposlední 8,4 l ale klidně si vezme při svižné jízdě po dálnici s rodinou a plným kufrem i 10 l. Rozdíl mezi jízdou na benzín nebo LPG nepociťuji.
  6. Tady se dá taky koupit. A levnější. http://www.mevek.cz/shop.php?search=1J0129684N Dodání rychlé, dobře zabalené jen je to prostě čína. Už ji mám cca rok a je v pohodě.
  7. Taky jsem si je pořídil tyto http://www.reviloshop.cz/store/goods_JOM-40035_.html. Drobná úprava a byly na Octě. Už na tyčku ani nepomyslím.
  8. 5 let jem je neměl a za rychlé jízdy nebo deště jsem okna ani neotvíral. Teď je to 2 roky co mi je prodal kamoš se slevou když rušil obchod a celkem je užiju a právě za deště jsou super.
  9. milix

    Zarovky H4

    Taky můžu co se týká svítivosti ty NIGHT BREAKERY doporučit. Bohužel s výdrží je to asi na štíru. Po půl roce mi jedna odešla tak čekám kdy se odporoučí i ta druhá. Nejhorší je to svícení ve dne. Asi si udělám radost a koupím světla na denní svícení.
  10. To číslo 06A 906 265 E máš dobře. Mám tu samou a už jsem ji taky měnil a sám. Nic na tom není jen jsem hleděl kde ji máš. Já ji mám těsně před katem a ne na sběrném potrubí jako ty. Kupoval jsem ji na http://www.skoda-dily.cz. Ve škodovce si pamatuji, že chtěli okolo 4200,- jen za lambdu a na cenu výměny jsem se ani neptal. Jinde v obchodě byla za 3600,- a hned mi nabízel 10% slevu. Nic jsem nenechával programovat jen mi známej na vagu zkontroloval jestli je OK.
  11. tak 1/2 l doleju asi po 10tkm pro jistotu. V 15tkm měním
  12. milix

    1,6 74kw

    250tkm a pořád jezdí k mé spokojenosti.
  13. http://tuning.sbazar.cz/novinka-na-trhu-po...v-o1491543.html To je ale levný chip. Zajímalo by mě na co se připojí ta dvojlinka.
  14. milix

    Vibrace od brzd

    Toto jsem řešil tento týden. Při brždění z větší rychlosti se mi auto rozvibrovalo. Už jsem taky myslel, že jsou kotouče křivé (loni jsem dával nové). Zjistil jsem, že pravý čep řízení je v loji. Vyměnil jsem hned oba protože i levý už nebyl 100% a vibrace skoro zmizely. Ještě se to chvěje ale už je to zanedbatelné. Ještě budu měnit čepy na ramenech a silentbloky. Jo 250 tkm je už znát ale celkem teda vydržely. Je to první výměna. Zkusím ještě tu ručku, jestli to nejsou ještě ty bubny jak píšeš. To jsem nezkoušel.
  15. milix

    vule v rizeni

    Taky jsem zjistil vůli na pravém kole. Byl to čep řízení. Na obrázku 1. Na prodejně dílů měl na výber TRW a Topran obě značky za 310,- (ve škodovce chtěli 950,- ). Vzal jsem TRW. Co říkáte na ten Topran?
  16. Tady se o tom taky píše. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40590&hl= To jsem fotil já a i dělal. Je to na 1,6 55kw tak tam není problém se sacím potrubím.
  17. Mě startuje na drc a protože jezdím na LPG tak moc benzínu nevozím. Tak 1/3 nádrže a beru až začne svítit a někdy jezdím se svítící kontrolkou i týden. Jak to čtu, tak bych vyčistil škrtící klapku, nechal vymazat adaptační hodnoty v ŘJ a provést základní nastavení škrtící klapky a zkontroloval na těsnost plastovou hadici mezi filtrem a škrtící klapkou.
  18. milix

    L&K svetla

    Vav, to mě nenapadlo, že by se ta díra dala vyřešit face maskou. Uvidím co na to soused ale myslím, že to nechá tak. Stálo by ho to další many. LaK jsou určitě fajn, už jen z důvodu, že je stačí jen přehodit a je to. Se sousedem jsme na úpravě dělali od 10 -19 h s přestávkou na oběd , kafe atd. Žádné hoňky, pěkně v klídku.
  19. milix

    L&K svetla

    Pár dnešních fotek z více úhlů.
  20. milix

    L&K svetla

    Montáž: sundání světel, nárazníku. Výztuha nátazníku se musela ohnout níž aby tam vlezla světla a jelikož roh výztuhy se po ohnutí posunul ven, tak se musel sikama přihnout. Viz foto z montáže.Na předchozích fotkách je vidět černá lepící páska kterou jsme si naznačili kolik nárazníku uřežeme. Staré světla mají po 2 konektorech a nová po 1. Takže staré konektory rozpinovat a napinovat nové. Nasadit světla, nárazník. U chladiče jsou 3 šrouby co drží nárazník na výztuze, tak tam se daly pod každý šroub mezi nárazník a výztuhu podložky asi 8-10mm. Toť vše.
  21. milix

    L&K svetla

    Ta mezera pod maskou je opravdu větší. Ono to chtělo ten nárazník ještě trochu přibrousit ať to jde víš. Měl ale strach ať to nevezmeme moc a pak by byla díra pod světlama. O 5mm to ještě přibrat a bylo by to lepší. Hlavně, že je spokojený.
  22. milix

    L&K svetla

    L&K svetla jdou namontovat jak je tu psáno bez úprav. Soused si sehnal face světla a vyřešili jsme to takto na původní nárazník. Tak to chtěl on a je spokojený. Co na to říkáte.
×
×
  • Vytvořit nový...