Přejít na obsah

Nememet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

516 zobrazení profilu

Oznámení Nememet

  1. Mně ho právě chtějí měnit v originál servisu. Samozřejmě za nej chtějí 3500 Kč, ale to by bylo v pohodě, ale musí se kvůli tomu vypustit olej, to už bych si jo doma rovnou vyměnil. Tak jim mám napřed říct že je to jinak, nebo ho nechat vyměnit a pak jim to případně reklamovat? Jak znám škodovku, tak si ho nechají zaplatit i podruhé, potřetí atd 😕
  2. Ahoj, netuší někdo kde seženu na O4 snímač oleje, rozsvítila se mi kontrolka již podruhé že je vadné čidlo oleje, přesně měření hladiny oleje. Všude sem našel jen na 03 anebo ne na 2.0 tdi 110 kw. A náhodou kde ho vlastně najdu?
  3. Zdravím všechny, mám O4 2.0 TDI 110 kw r.v2020/2 můžu dát tenhle olej? https://www.motora.cz/oleje/divinol/0w-20/syntholight-wv-0w-20-1l-213327160.htm 30 000 km je stršně moc Díky, kdyby někdo chtěl poradit.
  4. Takžde doděláno a plně funkční. Napřed aktivace MFD v budíkách 5JA 920 800 pomocí VCSD, poté zakoupení páček z bazose za cca 1200 6RA.953.521 s PP, k těm nebylo nic potřeba zapojovat či tahat, naštěstí Rovnou jsem dodělal mlhovky, ty jsem sehnal komplet celou sadu i s kabeláží za 1000 kč. Nataženo, zapojeno, vše funkční. Když byl dole volant tak jsem na něj rovnou dal kůži. Už to aspoň připomíná auto :-)
  5. Jsem to zkusil do té rezervy, hned naskočilo tohle. Takže teď je PP tedy aktivní a bude možno přepínat až budu mít páčky?
  6. Mně jde jen o to, jestli tím ten počítač zaktivuji. Samozřejmě že by mi pomohly ty obrázky, ale ty tu nejsou. Než koupím páčky.
  7. Takže mám tto budíky 5JA 920 800. Přes VCDS jsem nakodoval MFD Active, tak nevím jestli je to ono. STále to ukazuje jen teplotu. Teď mujsím ty páčky, anebo jde zjistit jestli už je to funkční nějak jinak?
  8. Zdravím, mohu poprosit o ty obrázky?
  9. Mám tyhle budíky, číslo to bych asi musel rozebrat. Na kodování si myslím že nemá cenu si kupovat diagnostiku. Spíš se poptám jestli se s tím zabývá někdo okolo plzně, anebo se toho zbavím a koupím nakonec toho logana, ten to normálně má :-(
  10. to zní rozumně, napřed zkusit nakodovat. Ale jak caristou to asi nepůjde. funkční obdii s elm 1,5 mám, ale čím a jak nakodovat. klidně odkaz jestli je to tu, ale nenašel jsem
  11. Koupím tyhle tady, jen se zeptám, je potřeba ještě měnit budíky? Mám ty bez toho chrom rámečku a bez budíků na teplotu vody a stav nádrže.
  12. Tak určitě vyzkouším , asi napřed vezmu ty páčky. Jen mám problém že to nezasílají do čr, a z druhého konci čr se mi tam moc jet nechce. Někomu to normálně pošle? Že bych se zkusil domluvit.
  13. Paráda díky, moc, a jestli mohu ještě pro blbečka, kde kupujete ty řj? Nějaký tip?
  14. Takže ještě tohle https://allegro.pl/oferta/vw-polo-6r0-modul-sterownik-komfortu-6r0937087b-10131809450 a pak někoho kdo mi to nakóduje?
  15. Moc díky, koupím páčku a pak je potřeba ještě něco vyměnit, nebo upravit? Tady jsem našel nějaké postupy, ale nějak si z toho neumím poradit. Halvně jsem se ještě dočetl že je potřeba jiná řj a překodovat. To poslední asi bude problém největší. Mám pouze BT OBDII bez softu, a stejně asi nevím co udělat přesně.
×
×
  • Vytvořit nový...