Přejít na obsah

honekr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení honekr

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. @Michal2405 Tu volbu samozřejmě aktivovanou mám, nevypíná se mi ani po žádné aktualizaci AA. Problém je ale pořád s tím oprávněním pro polohu, jak uvádí @vormen výše s odkazem na jiné fórum, kde to popisuje blíže.
  2. @vormen Ohledně bezdrátové verze AA a Samsung mobilů - opravdu je pořád problém s funkcí bezdrátového připojení k AA, pokud je v mobilu u aplikace AA zapnuto oprávnění pro polohu. Před pár dny jsem opět dostal Samsung mobil a pokud mám na AA v mobilu aktivováno, že má přístup k poloze, nepřihlásí se mi k infotaimentu auta AA nikdy bezdrátově, jen přes USB. Jakmile přístup k poloze pro AA v mobilu zakážu, připojí se pokaždé. Už by to konečně mohli pánové z Google opravit, v Androidu 10 se to chovalo normálně, dělá to pouze v Android 11. PS: Na iPhone funguje tato funkce naprosto spolehlivě, navíc je v CarPlay obsažen užitečný mod rozdělené obrazovky na infotaimentu auta. To by mohli také v AA dodělat.
  3. Trocha aktualizace tohoto vlákna - opravdu je pořád problém s funkcí bezdrátového připojení k AA, pokud je v mobilu u aplikace AA zapnuto oprávnění pro polohu. Před pár dny jsem opět dostal Samsung mobil a pokud mám na AA v mobilu aktivováno, že má přístup k poloze, nepřihlásí se mi k infotaimentu auta AA nikdy bezdrátově, jen přes USB. Jakmile přístup k poloze pro AA v mobilu zakážu, připojí se pokaždé. Už by to konečně mohli pánové z Google opravit, v Androidu 10 se to chovalo normálně, dělá to pouze v Android 11. PS: Na iPhone funguje tato funkce naprosto spolehlivě, navíc je v CarPlay obsažen užitečný mod rozdělené obrazovky na infotaimentu auta.
  4. Ten Sygic v pohodě v AA funguje, jen se musíš zaregistrovat do beta programu. Jinak coby služební přístroj jsem si teď pořídil iPhone a bezdrátové CarPlay je fakt úplně jiná liga než bezdrátové AA. Nicméně ponechávám si i svůj Pixel a budu porovnávat. Zatím jsou pořád s bezdrátovým AA problémy, i když už je to trochu lepší (statisticky se Pixel bezdrátově připojí tak ve třech případech z pěti).
  5. Pro ty, co nemají auto vybaveno bezdrátovou verzí AA: https://www.indiegogo.com/projects/aawireless/x/26230800
  6. @vormen Asi bude opravdu problém v Google a jeho bezdrátovém AA - aniž by se cokoliv změnilo v Kamiqu nebo na telefonu, najednou se mi zase začíná AA chytat bezdrátově tak v cca třech případech z pěti. Tzn. Google něco pravděpodobně dělá na serverové straně AA. @Mirdako Už jsem kdysi iPhone používal a ze strany spolehlivosti čehokoliv (aplikací, systému, hardware) jsem si ho nemohl vynachválit. Bohužel v dalším zaměstnání byli na jablka vysazení, tak jsem musel před lety zase přejít na Android. Ale teď už jsem zase jinde, tak asi tu změnu brzy provedu :-)
  7. To zhruba odpovídá - cca do listopadu 2020 jsem jako mobil používal Samsung Galaxy Note10 s Androidem 10, to fungovalo bedrátové AA v pořádku. Pak jsem mobil vyměnil za Google Pixel 5 s Androidem 11 - do cca poloviny prosince bezdrátové AA fungovalo v pohodě, pak už ne. Tzn. předpokládám, že v tom bude Škoda asi nevinně (od pořízení Kamiqu nedošo k žádné změně verze infotaimentu) a prsty v tom spíše bude mít Google s jeho postupnými upgrady AA. A to hlášení, že auto podporuje bezdrátové AA, mám v Pixelu 5 taky, ale prostě se nespojí. Jedinou možností je odstranit párování AA a bluetooth v infotaimentu a mobilu a pak znovu spárovat - opět se vytvoří funkční bezdrátové spojení, ale jen na jednu jízdu. Jakmile jedu druhý den, už se AA bezdrátově nespojí a musím mobil připojit přes USB, kdy to funguje vždy. Tak taky postupně zvažuji, zda nezměnit mobilní platformu za jablíčko, kde tyto věci prostě fungují.
  8. Mám Kamiqa 06/2020 s bezdrátovým smartlinkem. Mobil Google Pixel 5. Cca do listopadu 2020 mi bez problémů fungovalo android auto bezdrátově - stačilo jen spárovat bluetooth mezi infotaimentem a mobilem a pak v infotaimentu v seznamu zařízení vybrat spojení android auto, bez problému se spustil průvodce a mobil se připojil. WLAN jsem v mobilu nenastavoval - jem jsem ho v kamiqu před tím aktivoval coby hotspot a do mobilu jsem nic ohledně wifi nezadával, vše se vytvořilo samo při prvním spojení. Od cca prosince to ale zlobí - telefon se nechce bezdrátově připojit, funguje jen přes usb. X-krát jsem smazal konfiguraci na straně mobilu i infortaimentu, vytvořil znova spojení - android auto se pak bezdrátově hezky připojí, vše funguje, ale jen do ukončení jízdy a uzamčení auta. Další jízdy už se opět bezdrátově nepřipojilo, jedině přes usb. Vypozoroval jsem, že je nutné bluetooth Kamigu přidat jako důvěryhodné bluetooth zařízení do Smart Lock v nastavení androidu - takto se mi spojuje bezdrátově častěji, ale i tak je to od prosince cca co druhou jízdu nefunkční bezdrátové spojení. Připadá mi to, že něco vymastil v prosinci Google a od té doby jsou problémy. Nicméně psal jsem na infolinku Škody, vyžádali si podrobnější info (verze androidu a android auto, VIN Kamiqu) a že prý se tomu budou věnovat. Tak uvidím.
×
×
  • Vytvořit nový...