Přejít na obsah

Hans5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hans5

  1. Hans5

    Vaše spotřeba

    Těch 120 km bylo po rovině?
  2. Hans5

    Vaše spotřeba

    Myslím, že má dost velký vliv to, jestli jedete po rovině nebo přes kopce. Jezdíme přes České středohoří a průměr máme u 1,5TSI mezi 7,8 - 8,0 Přitom bez těch kopců jsme schopni jet ve třech od 5,8, ale jak jsou kopce, je konečná.
  3. Hans5

    Karoq příčníky

    Ty vpadají taky dobře. A za dobrou cenu. Díky
  4. Hans5

    Karoq příčníky

    A tím, že jsou nižší, nevadí to něčemu?
  5. Hans5

    Karoq příčníky

    Ahoj ve spolek, pro změnu vybírám příčníky - budu rád, když se podělíte o zkušenosti a váš výběr. Zatím váhám nad Thule https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-wingbar-edge-pro-skoda-karoq-5-dr-suv-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2018-.htm Výhledově na nich bude okov-rakev, ale jako první se na nich asi povezou nějaké trámky a žebřík = omotáváte je něčím, než na ně hodíte nějaké dřevo nebo jiné předměty mimo rakev? Děkuju všem za tipy a rady. :-)
  6. Ano, to byl jeden z důvodu, palety a ty zelené zelinářské přepravky. Těch pár cm je dobrých a do garáže se to taky vejde. Za autem nepřekáží. 😂
  7. Řešil jsem šířku, jestli 1090 nebo 1250. Známí doporučili 1250, podle jejich praktických zkušeností. Že i těch pár cm se hodí.
  8. Sice jsem ještě nic nevezl, ale s prázdným se jelo dobře, nebyl skoro slyšet, pokavaď nebyl nějaká nečekaná nerovnost a na kruháčích držel stopu. Známej říkal, že ho má taky, už asi 10 let, odtahal s ním kde co a je pořád dobrej. Akorát dokoupil kolečko a plachtu (s těma upínacíma ťuplíkama si prý vyhrál, než je navrtal).
  9. Zapomněl jsem dát info, že vyhrál Agados Handy 7, v Uni Hobby v Chomutově. Za 17 tis. s kolečkem a namontovanými ťupliky na plachtu. Koupili jsem rovnou kus zátéžového lina a dal ho na ložnou plochu.
  10. Hans5

    Vaše spotřeba

    První majitel našeho Karouše (automat)m najezdil cca 3,5 tis. km a měl průměrnou spotřebu 6 litrů. Je to tím, že jezdil podél Labe po rovině a sám. Když jezdíme ve 3-4 přes středohoří a škrábáme se pořád přes kopce, tak jsme tak na 6,5 - 7,0 Ale po městě je to už kolem 9. Průměr hlásí apka 7,8
  11. Akorát se všude prodávají vozíky 750+ By mi z toho vyplývalo, že bych žádný nemohl koupit, neboť bych byl o 60kg mimo limit. Ale jak psal Koudy, zjistili by to jen převážením.
  12. Tak teď jsem z toho daněk, nedalo to mi to a v TP mám tyto hodnoty....
  13. Hm, zajímavý postřeh, díky. Takhle jsem to nezkoumal. Kolik máme u Karouše v TP, že můžeme tahat? Počítá se to jako celková váha nákladu, tedy vozík + náklad, že? Upřesňuju, že nebudu pořizovat bržděný.
  14. Případně vaše vlastní úpravy a vychytávky. Pokud se podělíte.
  15. Uvažuju o koupi přívěsného vozíku za Karouše a zatím asi vítězí značka Agados (český výrobce). Ale pořád nevím, jaký typ vybrat. Předesílám, že nepotřebuju plaťák, ale normální vozík na odvoz dřeva, písku, cihel apod. Tak mě zajímá, co se vám osvědčilo, co byste třeba dokoupili a nemáte. Díky.
  16. Snad se nám podaří vychytat všechny "masařky", než skončí záruka a pak honem vyměnit za nový model s novou zárukou na 5 let. To už snad mezitím přestanou blbnout s elektrikou a green dealem. Jinak si karouše necháme do uplného rozpadnutí. :-) Elektriku nechci, to bych musel házet prodlužku z okna na ulici, nedej bože parkovat naproti přes silnici. :-)
  17. Nějaká aktualizace mi proběhla před asi týdnem nebo dvěma a musel jsem přes portál na webu aktualizovat nějaká ujednání a pak to běželo. Do tohoto kroku mi házel systém v autě chybu a nechtěl se přihlásit můj profil. Včera mi ale vypadlo rádio - jedu hraje, zastavím vystoupím, vrátím se - nehraje, zkouším kde co - nic. Pak zase zastavím - vystoupím - po návratu zase rádio hraje. Dneska bez závad.
  18. Mně včera nebo předevčírem. Pak to chtělo v autě nové přihlášení profilu a házelo chybu, protože to chtělo povolit nějaký přístup, ale tlačítko potvrzení bylo pod tou chybovou hláškou a nešlo odmáčknout. :-) Musel jsem se přihlásit na webu na portál a tam vše potvrdit. Pak už se auto přihlásilo normálně.
  19. Hans5

    Deliaca mreza

    Akorát bych měl obavu, co udělá náklad až po strop, když nebude ničím stažený, když párkrát zabrzdíš a rozjedeš se a pak otevřeš kufr? Aby na tebe nevypadlo překvapení. :-)
  20. Hans5

    Deliaca mreza

    Tím myslíš, že bys nadupal kufr až po strop?
  21. Dneska jedna jízda v mokru a bordelu na silnici a už je tam zase hafo písku a kamínků. Todle soudruzi z MB teda nedotáhli............. :-/
  22. Hans5

    Letní pneumatiky

    My čekali jaro a zatím přišel mráz... :-)
×
×
  • Vytvořit nový...