Přejít na obsah

fofo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem fofo

  1. Ahojte, mám 1,6i 74kW AKL r.v.2001 a ten istý problém. Auto je servisované v Škode u kamaráta a ani na počítači ani inak nič nezistil, menil čidlo teploty aj palivový filter, batéria je nová a nič. Robí to či je vonku zima alebo teplo, či je auto studené alebo teplé, nič nato nemá vplyv. Niekedy sa mi to stane aj 2x za den, inokedy je aj mesiac pokoj. Štartér točí, vyzerá že aj čerpadlo je v poriadku. Už sa stalo, že motor naskočil a hneď zhasol. V poslednej dobe za studena už začínajú kolísať otáčky, a niekedy je dosť cítiť benzín. Auto je v dobrom stave, servisované stále v Škode, so serviskou, toto je jediný problém, ale už mi to začína liezť na nervy. M.
  2. Na predfacelifte je ten plast pod ktorým je airbag menej tvarovaný je to vlastne iba taký "zaoblený obdĺžnik". Na facelifte je už výraznejšie tvarovanie toho stredového plastu a je tam vlastne už také naznačenie pokračovania k tým štyrom ramenám. A pofaceliftový airbag mi pripadal trochu menší. Ak nezabudnem, tak sem zajtra hodím nejaké fotky. M.
  3. Vybavené, bol to predface. Ďakujem M.
  4. Diky, aj ja som ich už pozeral, ale nie som istý ktorý je ten správny. Na 90% asi ten, pre istotu ešte chvíľu počkám, dúfam že ma nikto nepredbehne M.
  5. tak super teraz budem musieť pozháňať bag na predface? a keď ho šupnem do faceliftu bude tam fungovať v poho? M.
  6. videl som pár ošitých a nebolo to ono. teraz som rozprával s chalanom zo servisu a hovoril, že ten kožený má vnútri trochu iný tvar a bag z plastového sa tam nezmestí. Ale kryt tam pasuje v pohode, to je v pipine. Povedal tiež, že podľa neho sa dá vymeniť buď volant aby pasoval k bagu, alebo bag tak aby pasoval k volantu, tak neviem. M.
  7. štvorramenný, nový pasuje tam kryt bagu z toho plastového, ale bag nie. Volant majú v servise, tak to skúsim nejako poriešiť s tou fotkou. M.
  8. Čo je ETKA? Na volante je takéto číslo 3B0 419 091 M. Kde mi to prepinujú, som z BA. M.
  9. Ahojte, mám takýto problém, kúpil som nový orig.kožený volant, a keď mi to v servise prehadzovali vyhlásili, že tam nepasuje pôvodný bag z plastového volantu. Servisák povedal, že sú tam trochu iné konektory alebo čo, aj keď bol volant kupovaný na 1,6 r.v.01. Všetko ostatné je v poriadku. Volant sa už nedá vrátiť, tak mi prosím niečo poraďte aby som ho mohol využiť. Ďakujem Maťo
×
×
  • Vytvořit nový...