Přejít na obsah

tranwel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení tranwel

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, už delší dobu mám v plánu vyměnu interiéru za alcantarový a nyní se konečně naskytla příležitost, najdu někde návod na demontáž sedaček? Sedačky co mám vyhlídlé jsou z pofaceliftu a já mám předfacelift, vím že jsou asi stejné ale radši se zeptám, budou pasovat? A rád bych se zeptal jak a čím čistit alcantaru, prý se nesmí čistit na mokro, sedačka je ve stavu viz na fotce, není to asi nic hrozného, ale předpokládám že to leželo někde ve skladu, tak bych to rád měl čistý. Děkuji všem za váš čas.
  2. @Lancelottak mohla to být prkotina... Nějaká ledka někde.. Těžko říct už. Já jen narážel na to že ta cena není špatná, a hláškám jako od hanze že za 130t dobrá koupě se jen směju, za 130K koupíš holou <2010 s 400t na krku :)
  3. Mně ta cena přijde v pořádku, samozřejmě pokud je vůz tak hezký jako je na fotkách. Nevím kam koukáte, ale 2012+ s podobným nájezdem začíná až na 280 000kč na tipcars například, je to nejlevnější superb II 2012+ s nájezdem pod 200 000km , navíc když vezmu v potaz výbavu, kde chybí snad jen columbus, lepší sedačky, střešní okno a pádla DSG, tak mi to nepřijde jako přemršťená cena vzhledem k ostatním vozům v nabídce. Samozřejmě v rámci liftbacku, kdyby bylo ve výberu i provedení combi, vypadá to trochu jinak. Ale samozřejmě bych byl extra opatrnej, vzhledem k tomu že tam auto stojí už 8 měsíců mi něco smrdí..
×
×
  • Vytvořit nový...