Přejít na obsah

Sevi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sevi

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Sevi

    hluk od podvozku

    Je to tak, nebyla svolávací akce. Já jsem přijel do servisu, řekl jsem jim o problému, projeli jsme auto se servisním technikem, na kruhovém objezdu se to krásně projevilo, technik pak zapátral v jejich databázi, kde měl uvedeno, že uvedený problém se řeší přehráním SW v DSG. Bylo to po záruce (bohužel, předtím auto jezdilo 3roky na operáku, uživatel to neřešil), přehrání SW jsem normálně platil (okolo 1tis. Kč, nic dramatického). Řešil jsem s autorizovaným i s nezávislým servisem také to uložení převodovky, ale shodli se, že při nájezdu 30tis. km nebude uložení opotřebované, aby způsobovalo tento problém (nezávislý servis tvrdil, že s výměnou uložení DSG má zkušenosti bohaté, ale že vyběhané byly až při nájezdech přes 100tis. km).
  2. Sevi

    hluk od podvozku

    U mě také pomohla aktualizace SW, poměrně dost. Teď si lehounkého drhnutí ještě v nějakých chvílích všimnu, ale už to neruší, dá se říct, že jsem to přestal vnímat a odpadla potřeba to nějak dál řešit. K aktualizaci SW jsem byl nejprve skeptický, ale fakt do pomůže.
  3. Sevi

    hluk od podvozku

    Zdravím, rád bych téma oživil. Mám stejný problém u Tiguanu, 2.0TDI 110kW, DSG, rv. 2017, najeto 30tis. km - tj. zvuk lehkého drhnutí při zatáčení doleva v nízkých rychlostech (typicky jízda po kruhovém objezdu). V autorizovaném servisu se vada při zkušební jízdě projevila, servis dohledal, že má přehrát SW v DSG. Je pravda, že po přehrání SW je zvuk méně výrazný, méně rušivý, ale stále se tam zvuk určitého drhnutí projevuje (v nízkých rychlostech jako dojíždění ke křižovatce, semaforům, pomalá jízda ustálenou rychlostí). Příčinou zvuku je tedy DSG. Podařilo se někomu z vás úplně vyřešit výměnou uložení převodovky? Hluk nevydává uložení (to by se projevovalo jinak), ale chápu, že úprava uložení může hluk odstranit... Řeším, jestli výměnu uložení zkusit, nebo se s uvedeným rušivým zvukem smířit jako s vlastností auta... Jen doufám, že to něco neodírá v DSG, co by pak třeba zanášelo olej a mělo vliv na životnost DSG... Případně prosím o typ na servis, či konkrétního servisního technika, který s tím má zkušenost a umí vyřešit. Děkuju!
×
×
  • Vytvořit nový...