Přejít na obsah

Jmeno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jmeno

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Jmeno

    Jak vyhledávat

    Sorry už vidím, v předcházejícím příspěvku, že vyhledávání tří písmen nefunguje - otázka potom je, na co je takový komplikovaný vyhledávač implementovám - dotaz stačí zadat do Google a nejde ve zdejším fóru vše v řádech desetin vteřiny ...
  2. Jmeno

    Jak vyhledávat

    Co dělám špatně? "Xenony" to podle výše uvedených postupů vyhledá, ale "ASR" a "ESP" nic nenajde.
  3. Jmeno

    Yeti MR 2016

    Díky za info o Kvasinách. Popravdě, také jsem přemýšlel co by se změnilo, kdyby to bylo auto z Ukrajiny - a i když jsem naprosto spokojený s kvalitou a funkčností atd., tak by mi asi stále strašilo v hlavě (i když to asi nemá opodstatnění), že jsem dal vydělat ukrajincům místo čechům, že je Yeti na Ukrajině určitě lacinější (neznám ceny a ani je nechci hledat), když by se něco porouchalo, tak je to tím, že na UK je nekvalitní práce - prostě samé nepodložené stereotypy ...
  4. Jmeno

    Yeti MR 2016

    Já tam mám šestku a dekódér na stránce škodovky sice píše CZ - ale uklidněte mě, že to není Novgorod!!!
  5. Jmeno

    Dodací lhůty

    Já čekám od 2.6. 2016 a zatím nemám žádné zprávy o termínu. Nevíte jak se dá (z nějakých dokladů k vozu) zjistit, ve kterém závodě bylo auto vyrobeno?
  6. Označovat starý filtr netřeba - bude černý, jako bota a nový bude bílý. Pokud hodně jezdíš, tak určitě oceníš, že nemusíš dýchat všechen prach ze silnice a že nemáš zaprášenou palubku.
  7. Podle výpočtu na obrázku bude rozdíl - 6%, tedy na zimních pneu bude tachometr ukazovat o 6% více (rychlosti i kilometrů). Ale pozor - pneu 195/60/R15 nejsou (nebo alespoň já je nemám) povoleny na Fabii II podle technického průkazu - mají být 195/55/R15 .
  8. Jmeno

    Fabia III

    Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ...
  9. Tak jsme ten pohyb světlometů v servisu nenavodili a vše ostatní je prý OK. Ale pravda, nikterak jsem na pilu netlačil.
  10. Dobrá, ukecali jste mě - 23.11. jedu na prohlídku, řeknu jim o tom a pak dám vědět.
  11. Díky, netušil jsem, že to může mít až tak komplikované řešení. Dělá to takhle od počátku a na samotné svícení si nemohu stěžovat, takže budu dělat, že to neslyším (ten pohyb světel je minimální - světelný paprsek centimetr nahoru nebo dolů na zádi auta přede mnou.
  12. Mám Fabia II r.v. 2011 a projektorová světla bez corner funkce. Na každých semaforech nebo při parkování je slyšet motorek regulace sklonu světlometů a i na zdi nebo na zádi aut přede mnou je vidět pohyb světlometu nahoru nebo dolů. Víte někdo co je to za funkci? Automatická regulace sklonu přece u Fabie není?
  13. Díky - centrál funguje, po otevření dveří u řidiče jednou světlo svítí, jendou (spíše vícekrát) nesvítí - při otevření ostatních dveří světlo funguje, jak má. Nechám to při prohlídce v servisu zkontrolovat/vyměnit.
  14. Zdravím, na Fabii I u dveří řidiče by potřeboval údržbu dveřní spínač (co rozvěcí světlo v kabině) - jednou svítí, 5x se nerozsvítí - otázka - mohu ho nějak poštělovat (jako dříve velký vypínač u starých aut) nebo je to nějaké titěrná věcička a je snadnější ji vymněnit? Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...