Přejít na obsah

Jmeno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jmeno

  1. Jmeno

    Jak vyhledávat

    Sorry už vidím, v předcházejícím příspěvku, že vyhledávání tří písmen nefunguje - otázka potom je, na co je takový komplikovaný vyhledávač implementovám - dotaz stačí zadat do Google a nejde ve zdejším fóru vše v řádech desetin vteřiny ...
  2. Jmeno

    Jak vyhledávat

    Co dělám špatně? "Xenony" to podle výše uvedených postupů vyhledá, ale "ASR" a "ESP" nic nenajde.
  3. Jmeno

    Yeti MR 2016

    Díky za info o Kvasinách. Popravdě, také jsem přemýšlel co by se změnilo, kdyby to bylo auto z Ukrajiny - a i když jsem naprosto spokojený s kvalitou a funkčností atd., tak by mi asi stále strašilo v hlavě (i když to asi nemá opodstatnění), že jsem dal vydělat ukrajincům místo čechům, že je Yeti na Ukrajině určitě lacinější (neznám ceny a ani je nechci hledat), když by se něco porouchalo, tak je to tím, že na UK je nekvalitní práce - prostě samé nepodložené stereotypy ...
  4. Jmeno

    Yeti MR 2016

    Já tam mám šestku a dekódér na stránce škodovky sice píše CZ - ale uklidněte mě, že to není Novgorod!!!
  5. Jmeno

    Dodací lhůty

    Já čekám od 2.6. 2016 a zatím nemám žádné zprávy o termínu. Nevíte jak se dá (z nějakých dokladů k vozu) zjistit, ve kterém závodě bylo auto vyrobeno?
  6. Označovat starý filtr netřeba - bude černý, jako bota a nový bude bílý. Pokud hodně jezdíš, tak určitě oceníš, že nemusíš dýchat všechen prach ze silnice a že nemáš zaprášenou palubku.
  7. Podle výpočtu na obrázku bude rozdíl - 6%, tedy na zimních pneu bude tachometr ukazovat o 6% více (rychlosti i kilometrů). Ale pozor - pneu 195/60/R15 nejsou (nebo alespoň já je nemám) povoleny na Fabii II podle technického průkazu - mají být 195/55/R15 .
  8. Jmeno

    Fabia III

    Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ...
  9. Tak jsme ten pohyb světlometů v servisu nenavodili a vše ostatní je prý OK. Ale pravda, nikterak jsem na pilu netlačil.
  10. Dobrá, ukecali jste mě - 23.11. jedu na prohlídku, řeknu jim o tom a pak dám vědět.
  11. Díky, netušil jsem, že to může mít až tak komplikované řešení. Dělá to takhle od počátku a na samotné svícení si nemohu stěžovat, takže budu dělat, že to neslyším (ten pohyb světel je minimální - světelný paprsek centimetr nahoru nebo dolů na zádi auta přede mnou.
  12. Mám Fabia II r.v. 2011 a projektorová světla bez corner funkce. Na každých semaforech nebo při parkování je slyšet motorek regulace sklonu světlometů a i na zdi nebo na zádi aut přede mnou je vidět pohyb světlometu nahoru nebo dolů. Víte někdo co je to za funkci? Automatická regulace sklonu přece u Fabie není?
  13. Díky - centrál funguje, po otevření dveří u řidiče jednou světlo svítí, jendou (spíše vícekrát) nesvítí - při otevření ostatních dveří světlo funguje, jak má. Nechám to při prohlídce v servisu zkontrolovat/vyměnit.
  14. Zdravím, na Fabii I u dveří řidiče by potřeboval údržbu dveřní spínač (co rozvěcí světlo v kabině) - jednou svítí, 5x se nerozsvítí - otázka - mohu ho nějak poštělovat (jako dříve velký vypínač u starých aut) nebo je to nějaké titěrná věcička a je snadnější ji vymněnit? Děkuji.
  15. Jmeno

    ESP Fabia 2010

    Díky, už jsem na to přišel - ten vypínač se musí chvíli přidržet, pak svítí kontrolka v otáčkoměru + je nápis na MaxiDotu. Jinak v zimě na sněhu (moc ho letos u nás nebylo) při jízdě do kopce kontrolka problikávala, ale smyk jsem nenavodil - chtěl jsem zjistit, jak reaguje ESP, prý to nějak trhá autem - ale, jak říkám moc sněhu nebylo.
  16. Jmeno

    ESP Fabia 2010

    Vypínač ASR často omylem mačkám místo vypínače vyhřívání zadního skla, ale nikde navíc nic nesvítí ani nepíše (ESP i ASR funguje, to jsem v zimě smykem na parkovišti i rozjezdem do kopce vyzkoušel) - kde to má být prosím zobrazeno (MR2011 MaxiDot).
  17. Jmeno

    MaxiDot

    Můžete to prosím nějak rozvést - mám Fabii 05/2011 MR2011 a o možnosti nastavení teploty oleje, případně nějaké animace, kterou zmiňujete jsem v manuálu, ani v menu MaxiDotu nenašel.
  18. Zajeď si do značkového servisu Škoda, tam Ti ho během chvíle zprovozní.
  19. Tak to bohužel nepomohlo. Dopravní hlášení je vždy o stejný stupeň hlasitější než poslech CD nebo rádia. Napadá mě, že před tím, jak jsem psal, že mi to připadalo decentní, tak to bylo proto, že se mnou jezdila manželka a já poslouchal její vysílání, takže rádio bylo více ztlumené a dopravní hlášení pak bylo zesílené jen na přijatelnou hranici. TP vypnu a bude to vyřešené.
  20. Díky, vyzkouším a dám vědět.
  21. Nemáte prosím někdo radu na ovlivnění hlasitosti při TP, jak se kdysi ptal kolega? První rádio SWING - které mi po dvou dnech někdo ukradl - při příjmu dopravního zpravodajství sice zesílilo zvuk, ale jen decentně. Teď mi nové - je mi jasné, že po nějakém mém zásahu při prvotním nastavování - tak začne řvát, že nadskočím. Domníval jsem se, že to je závislé na nastavení úrovně hlasitosti funkce GALA, ubral jsem jí, ale bez výsledku. Děkuji.
  22. Jmeno

    HOVADA

    Škoda Fabia II Combi Ambiente Family Grand. V sobotu 7.5. 2011 vyzvednuta v autosalonu, 9.5. v Závišově ulici v Praze vykradena (najeto 210 km). Okno u řidiče, airbag řidiče a spolujezdce, radio SWING, které má tak tajné kódování, že kód neřekli ani mě a zaručeně se nekrade, protože se nedá v jiném voze použít, poškrábaný lak na dveřích, v palubce rýhy od šroubováku, všude sklo.
  23. Tak tam to rádio SWING, které údajně nejde v žádném jiném voze použít, vydrželo jen první jízdu do Prahy. jěště, že mám tu pojistku. Pro úplnost - Fabia Family Grand a exclusivní interiér Crystal je černý, vypadá hezky, teď mám možnost to porovnat se základní výbavou (náhradní vůz), nejsem ale schopen říct, zda je o ty peníze lepší než běžný interiér v Ambiente (neznám ho). Jo a dárek - taška do kufru - je taková spíš legrace - neurazí, ale normálně bych si ji nekoupil.
  24. Před výběrem nového vozu jsem i toto téma prošel, ale nevěřil jsem, že by nová verze nebyla lepší než první. Mám Fabii I Combi 1,2 47 kWh Ambiente r.v. 2006, najeto 180 000 km a naprostá spokojenost - teď ji přenechávám manželce. Kvůli nízké režii (jezdím - za své - denně autem do práce 135 km celkem a tudíž cena provozu pro mě hraje velikou roli) a spokojenosti jsem opět zvolil Fabii II Combi Ambiente - Family Grand. Pominu-li spoustu příplatkové výbavy, kterou jsem si pořídil, vypadá mé srovnání následovně: FII - sedadlo - mohu sedět jen vysoko nebo ještě výše (186 cm, hlava mi zase drhne o strop, jako v FI) - všude plasty - z toho jsem tedy vážně hodně zklamaný - zlatá FI a látkové čalounění a měkčený plast - už chápu, proč je FII v roce 2011 s nesrovnatelně lepší výbavou za stejné peníze, jako FI v roce 2006 - odkládací místa - na první pohled spousta odkládacích míst, ale není kam odložit odpadky - chybí mi popelník z FI, dno schránek není vyloženo měkkou gumou, takže tam vše (mobil) tvrdě dopadá a poskakuje, místa na PET lahve jsou ve skutečností opět místa pouze na PET lahvičky - 0,5 l - já funguji minimálně na 1,5 l, takže ji musím zase vozit v kufru, odkládací schránky u spolujezdce - tvrdý plast a nepraktické, schránka na brýle - sympatické, ale pouze na malé brýle - tím nemyslím módní veliké kulaté brýle - prostě moje i složené se tam vejdou jen tak, tak - krásné bílé podsvětlení budíků - bohužel v noci nelze ztlumit - příplatkové projektorové světlomety - druhá věc, která mě hodně zarazila - buď oslňuji protijedoucí, nebo musím jet hodně pomalu abych někoho/něco nesrazil - na roletě v kufru není odkládací místo na deštník - taková maličkost, ale já to opravdu využíval - zpřevodování je více do rychla - motor je třeba více točit, aby se v kopci rychlost udržela, ale na druhou stranu bude možná nižší spotřeba (zatím mám najeto velice málo, abych to mohl posoudit) - víčko nádrže na klíč - nemám slov - chybějící lišty na náraznících, boční lišty nepřesahují otevírané dveře, takže nezabrání bouchnutí do vedlejší, třeba zdi, plechem Abych jen nehaněl: - dostatečně velká zrcátka, která při couvání do řady není třeba sklápět - při stírání odstraněna úchylná vychytávka (na F1), že stěřač šmudlá okno ještě dříve než na něj dopadne voda a potom má ještě doběh - po už zase suchém skle (vím, že se to nechá zruši a jak to obejít - ale to rozepisovat nechci) To je zatím vše, první pocity jsou takové, že jsem si měl možná připlatit za OII Tour - kombi samozřejmě. Nevím, uvidím.
×
×
  • Vytvořit nový...