Přejít na obsah

Deliberator

Uživatel
  • Počet příspěvků

    521
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Deliberator

  1. Panove budiky mely krom klasicke/RS grafiky i nejaky vyvoj teto grafiky... jedna byla "stara", a pak novejsi. Teda i nove existovala klasika a pak Rs. Jde to nejak updatovat?
  2. Panove prosim da se na Fabii2 (byt se mi jedna o VW polo) nastavit sviceni v prostoru pro nohy porad/pri zapnutych svetlech? diky
  3. @Jirka_830 i kdybych mel na palivu usetrit 2000kc, tak nechci nemit baterii. i kdyby kvuli tomu umrela beruska. Zadny update co provest, aby auto proste dobijelo, jak za casu, kdy byl svet jeste v poradku, a neexistovalo 97 pohlavi?
  4. @roubic vzdaleny pristup mam rad, a nesnasim chybove hlasky 😕 dnes jsem auto prevzal, prej slo o softwarovou vec (uz se neresilo, zda jsem se nepripojil na kablik ridicova airbagu jinym kablikem) ale padl dotaz, zda se tam nedelali nejake upravy diagnostikou. chapu, ze Skoda neni Spar, nicmene i v Lidlu je obsluha prijemnejsi, a dokonca rekne prominte, mrzi nas to.
  5. @lucky.jack jednou mi to uz delalo, a na rok a pul to odstranili. Tak ted uvidime. Tvrdili ze budou rozpletat kabelaz od airbagu @roubic da se to bez nejakych nasledku odstranit?
  6. @l79 dnes jsem se v servisu ptal, co mam jako uzivatel vyhodit, rozbit, prekousnout, pokud se to bude opakovat. prej nic, k jednotce se nedostanu. I kdyz pochybuju, ze pan tusi, kde takova jednotka je, nebo ktera to je... nicmene ŠA se dotazovala zda jsem nepripojoval jine kabely na cidlo airbagu. Tak jsem rekl ze ne. ze budou rozpletat kabelaz. A prej zitra nebo v pondeli bude hotovo. Vzhledem k tomu, ze auto vidim zaparkovane a zamknute o tom dost pochybuju.
  7. Zpatky k otazce, existuje v tom aute nejaky modul ktery se necha proste odpojit..?
  8. @bojler bohuzel, hovor nic nezrusi, ani vypnuti auta...ani stisknuti tlacitka, ani nic. Mozna odpojeni baterie, coz je ale kazdou 1-3minuty na dalnici krajne neprakticke. takze proste volas, vysvetlis, volas, vysvetlis. zachranne slozky nemuzou telefonat ze zakona ignorovat. skodovka neumi dat auto na blacklist, nebo ho alespon docasne "odpojit". servisy o vikendu zavrene. chyba diagnostikou nic neresi, proste auto 127 havarovalo.... takze soudruzi z EU, moc dekuju. Auto zustalo v servisu, nevi kdy co bude. Jsem zvedavy. Ale pristup byl klasicky Skodovacky - jo pane, mate spatny telefon. Kdyz jsem jim rekl, ze toto uz jsem s jejich vadnym softwarem jednou absolvoval, a po pripojeni na diagnostiku auto hlasi vadny narazovy senzor, tak pan se me snazil presvedcit, ze jsem mozna lehce boural a nevsiml jsem si toho......
  9. Tak uz jednou jsem tento problem mel. V podstate u noveho auta. ted po roce a pul znovu. Predtim updatli soft a jeste cosi. hlaseni chyby o nefunkcnim SOS bych ignoroval, auto ale zacalo vytacet 112 v intervalu 1-3 minut. coz u cesty 600 km v madarsku bylo EXTREMNE nervy drasajici. obsluha 112 samozrejme anglicky neumela, takze jsem ji presne 127x madarsky vysvetloval, ze opravdu nehorime, nevybouchli jsme, vsichni pasazeri jsou v poradku. pokazde nas upozornili, ze pokud se s nima bavit nebudu, nebo je poslu do prdele, aktivuji cely zachranny system. prvnich 30 volani byli vytoceni, tech dalsich 90 uz jim nas bylo lito. diagnostikou jsem zkusil chybu vymazat (chyba narazovy senzor), bez vysledku. Vyrval jsem pojistku telematiky, auto nestartovalo. Pri nastartovanem aute auto pri vybrani pojistky zdechlo. skoda hotline pomoct neumi, jenom navstivit servis. Neexistuje moznost jak tomuto chovani auta zabranit. takze az se vam to stane cestou do chorvatska, tak s tim proste nic neudelate, a budete nekolik hodin nonstop telefonovat v chorvatstine. brilantni! dnes v servisu zkusili cosi o tom, ze mam iphone, a to je problem. Poslal jsem je kam jsem si myslel, ze s touto radou patri. ma superb nejakou jednotku, kterou muzu fyzicky vyrvat? Rozbit?
  10. Dobry den panove, je nejaka moznost sehnat nove originalni ci alespon replikovane plastove madla dveri? Ridic neni problem, ale zbytek? dekuji.
  11. @pavol23 ak ti to za 140 euro daju dokopy, tak by som nevahal a uz som bol objednany...
  12. @pavol23 chyby si vymazal, baterku nabil, a zase nabehli? Lebo brz vymazania len dobitim baterky sa ich nezbavis.
  13. @jpeky panel samotny je rovnaky, ale lisi sa plastovy ramcek, ktory sa meni spolu s panelom. Ak objednas na ine auto, ramcek nebude pasovat. Mne sa jeden panel doma vala, mozem ti ho darovat ked si pre neho prides do BA. Stacil by ti kupit iba ramcek. @japok a mas koupenou verzi pro NT? Na aliexpressu ji nemeli, proto se ptam.
  14. @bojler nebudu... kdyz to zvladlo ten nizky Eibach..
×
×
  • Vytvořit nový...