Přejít na obsah

alduch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli alduch

  • Narozeniny 18.7.1978

Kontaktní metody

  • AIM
    skype:bramborar

Oznámení alduch

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj prosim te muzes mi vysvetlit postup kdyz vyndam zpery jak do cilit toho abych tam nasidili tu pruzinu? Jelikoz nechci neco podelat Dik za odpoved myslim ze vice si s tim lame hlavu
  2. Zdravim nevim jestli to tady nekdo resil, ale zaobiram se s problemem okolo climatroniku chtel bych vymenit panel z faceliftu ovladani klimatizace do pred faceliftove Okty 2007 model rok 2008 TDI. Slysel jsem ze nepujde klima. Mate nekdo nejakej napad ?
  3. Zdarek a Jakou velikost jsi zvolil ? mohl bys mi poslat odkaz kde jsi je objednal. Dikes moc
  4. Ja jsem resil stejny problem me zase na bok auta najel kocarek a tak mi to promac a koukat se na to a to jeste k tomu auto bylo stary rok tak jsem ani nevahal a nechal jsem si to vytahnou na 900Kc coz si myslim ze neni tak silena cena a pak ta prace se srtikanim a konecna cena!! Urcite bych do toho sel znova je to chvile a nestoji to svet
  5. Tak to kazdopadne s tebou souhlasim spis mi jde o to kdo to tuto sluzbu nabizi a za kolik .
  6. Ahoj lidi premyslim o vymene radia za columbus. Dejte nejaky typy jake mate zkusenosti a kde a zakolik vam to delali!!
  7. Zdravim muzu se zeptat kde jsi je poridil a kdyz tak jejich oznaceni abych si je objednal diky mooc
  8. Zdravim ja mam ten sami prolem O II 1.9 TDI 082007 taky jsem byl v lete na garancce a prohlidce a uz pozoruji pomale narustani spotreby a zitra jdu na diagnozu zere me to kolem 9.5 litru ve meste a 8 litru dalnice a to uz je saka dost na TDI.
  9. Zdarvim A co ti nato rekli? resil jsi to nejak?
  10. Koupil jsem novou OII MR2008 nam najezdeno 15tis a od 8 tisic pri zmene pocasi mi vylozene vrzou pruziny (pravdepodobne). Byl jsem v servisu ze bych to chtel napravit ale rekli mi ze to bude pravdepodobne neoriginalnima kolama ktera jsem tam dal. Takze jsem odjel s neporizenou a kdyz ze zmeni pocaci tak pri kazdem dobrzdeni a nasledne mirne zhoupnuti auta mi to zavrze. Tak nevim auto za 750tis. a tak mi to otravuje zivot. Nevite Nahodou nekdo co to muze byt nebo jste se s tim snad uz setkal?
  11. KOupil jsem si nove hliniky od FOX racing R4 a tad resim jake si koupit pneumatiky piste svoje zkusenosti http://fox-racing.alloy.wheelsgateway.co.u...heels-19-15.php Dikes Kluci
  12. Muzes mi prosim te popsat v jakych mistech to presne bylo? To jsi rozdelal celej jumbo box?
  13. No jo ale ono to je tezky jelikoz jsem ve Skotsku az do leta a vysvetluj magorovi tady v servisu ze mi tam neco vrze tak si bude myslet ze jsem magor taky. Vydrzim to do leta a pak jim tam vyperu zradlo v CR.
  14. Tak dej vedet kdyz na to prijdes dnes jsem jes 300km a byl jsem fakt nasranej prehluci to i hudbu v aute
  15. Kdyz sedim za volantem a jedu tak se mi zda jako kdyby to slo od spolujezdce a zvuk to ma trochu jako polistyren i pritelkine se na to zamerila ale ta zase rikala ze to jde z me strany. Premyslel jsem jestli to neni vetraci pruduch na bocni okno?
×
×
  • Vytvořit nový...