Přejít na obsah

Fanouš z Malenovic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Fanouš z Malenovic

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

12

Popularita

  1. která SPZ/RZ je nejlepší... Každý majitel si myslí, že ta jeho. Já na autě nechal RZ 1SA xxxx, ze dvou důvodů - dobře zapamatovatelná kombinace a nechtělo se mi přemontovávat nové RZ. Jen do BRD s ní asi nepojedu, kombinace např. 1SA či 1SD by mohla vyvolat negativní reakce u Němců (SA=Sturm Abteilung, SD=Sicherheinst Dienst) z historických důvodů....
  2. Zdravím, možná blbý dotaz, ale přece jen: po nehodě jsem na svém voze (Fabia 1 Junior, vyrobena v 8/2002) nechal vyměnit zadní nárazník. Postupně bych rád oba dal do stejné barvy karosérie, de facto z ní opticky udělat verzi Classic. Můžou pak nastat nějaké komplikace na STK (kvůli tomu, že tam nejsou nárazníky z černého plastu), nebo jim to bude v podstatě jedno? A další věc: zadní nárazník (viz. foto) raději vyměnit, nebo přelakovat? Díky všem za názory.
  3. Zdravím, tak tohle by mně taky zajímalo, jaká barva to ve skutečnosti je. V TP zapsáno "modrozelená - základní". Že by tomu odpovídala "L66B"? Foto vozu přikládám.
  4. njn, ale ani nevím, jestli je bylo možné na Junior namontovat, a jestli je můj vůz v minulosti měl...
  5. Moje Fabia 1,2 HTP Junior, ročník 08/2002. Přezdívku má "Haťapka", a půjde vzhledově přestavět na verzi Classic. Sháním nárazníky v barvě vozu (hlavně přední, zadní snad půjde přelakovat) a pěkné LP dveře. Dotaz: montoval někdo dodatečně přední mlhovky? Alternátor je utáhne, ovšem chci je tam mít legální cestou, tak jestli si tím už někdo prošel. Díky všem za rady.
  6. otázka, jestli opravovat nebo ne. Počátkem listopadu dopadla má "Haťapka" (Fabia 1,2 HTP) takhle (viz. foto 1). Naštěstí se jí ujal ochotný mechanik, a od března jsme opět spolu. Pravdou je, že to nějakou dobu trvalo...
×
×
  • Vytvořit nový...