Přejít na obsah

Gluck202

Uživatel
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Gluck202

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Zdravim panove...Sem připasany pořád a pokud je se mnou někdo v aute musi taky, jinak spolujezdes skousi hlavicku na sklo, rychle si to rozmysli, staci jen trochu pribrzdit...NO ale muj problem je že pípá muj pás pri bržění. To je na infarkt. V servise to kontrolovali pres pc a kontrolovali i dratky, no teda spis to rikali . Pokud jedu a zkoušim cukat s tim pásem tak nema žádnou reakci, ale jak přibrzdím tak to šílí. Drátky pod sedačkou skontrolované. Takže muže nečemu drbat v palubce?
  2. Gluck202

    Alu kola

    No a pak se mi zalibili dalsi. Porad kolem jezdila Audi RS4, tak dosel cas i na ni a vyzkousela, jake je to byt na spalkach 225/40/18
  3. Gluck202

    Alu kola

    Taky sem si rikal ze sou obycejne. A tak prisli na radu 18´. Pozdeji ukazu foto s kolama na aute. Byli jen na zkousku, tak sem hodil na spalky Seat Leon
  4. Gluck202

    Alu kola

    Tak to s nami zacalo 225/45/17 Pireli P Zero Dezent F,zustanou na zimu
  5. Neni nahodou pod palubovkou jeste jeden nejakej motorek s vetrakem? Ta pumpa to nebude urcite, jinak by to delalo i s klimou... Zkusim jezdit nejakou dobu se zapnutou klimou a doufam ze se to umoudri . Pak dam vedet..
  6. Tak panove, jeste se nam to trochu vic zkomplikovalo. Kdyz za pnu AC na auto nebo Econ tak to je ticho.... Po vypnuti klimi to zase krasne sramoce
  7. 2006/4 Prvni majitel 29000km 2007/9 Ja 36000km do dnes takze do kopy za 4 roky 65tis...
  8. Takze sem tady na foru narazil na tema u Felicie myslim, ze by to mohla byt vodni pumpa. Mam najeto 65tic a auto ma 4 roky. Takze sem docela prekvapeny jestli je to tohle. Mate s tim nejake zkusenosti?
  9. Takze panove, po dukladnem vycisteni a namazani lozisek ve vetraku, se nic nezmenilo. Tak sem odmontoval kaslik pred spolujezdcem a podival se dovnint, jestli tam neco nazavazi. Ten zvuk sel se stredoveho panelu. S vetrakem to nema nic spolecneho, protoze kdyz ho zapnu bez nastartovani, nic se nedeje, po nastartovani to zacne okamzite hucet. A kdyz pridavam plyn tak se ten zvuk meni...Pokud vypnu vetrak a je nastartovane tak to hned stichne. Pokud nekdo z vas ma poneti co by to mohlo byt, tak prosim o radu. Vyhodu to odmontovani vetracku melo, zjistil sem ze ten motorek ma silu hurikanu, malem me odfouknul z auta...
  10. Je to trochu odreny plast na jedne strane toho kam to vsouvas. Ne vetraku ale ta cast palubovky, podle toho sem usoudil ze se ten vetrak neceho asi dotyka a dre to. Ok podivam se na to poradne. Tech gumovych potvor co to drzi sem si vsimnul. Ja sem nasel na ebayi novy vetrak za 75 liber, coz je neco kolem 2500kc. No a zkusim obvolat vrakace jestli tam nemaji nejakou 2009 tuknutou pokud to nespravim.
  11. No vytahl sem ten motorek s vetrakem a bylo to porad pripojene. Takze jestli to dobre chapu tak si rozdelal ten motorek a oddelal ten vetrak? Ono to prave poskrabane bylo, myslel sem ze je to spinave, ale vypada to uz to tak je od vyroby. Na kolik vyjde ten novej vetrak?
  12. Tak sem udelal presne jak si psal. Sice se tam dost blbe dostava ale zvladl sem to. Motorek byl od prachu. Ocistene, nastrikal sem na to WD 40, mazec bylo kdyz sem to zapnul, v pulceuz mi stali vlasy a naplno sem malem odletel z auta. Ale problem bude asi v tom plastovem vetracku, vypada to ze se tam dotyka jedne strany steny, je mozne ze se ten plast pri zahrati roztahne a dre tam o tu stenu. Nevite jestli se da sehnat zvlast ten plast bez motorku?
  13. Diky moc, podivam se na to. Nejsem moc zdatnej mechanik nebo opravar a vim ze k tomu blbemu filtru se taky dostava docela blbe, ale jak pises ze se to da zvladnout tak se na to podivam. Na cem tam ten motorek drzi? Jen na te zajistovaci pacce a je zasroubovany na jednu otocku?
×
×
  • Vytvořit nový...