Přejít na obsah

Xantrix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Xantrix

  • Narozeniny 28.4.1977

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

1 372 zobrazení profilu

Oznámení Xantrix

Nováček

Nováček (1/14)

31

Popularita

  1. @ferda25, ten prediktivní acc je čistě SW úprava nebo je třeba i nějaká změna HW? Předem díky za odpověď.
  2. Diky za feedback @peter.s a @euroKODIAQ. Docela jste mi nasadili brouka do hlavy. Co jsem se tak dival po netu tak me zaujala jeste VIOFO A129 DUO jez mi prijde srovnatelna kvalitou zaznamu, jen nema tak pekny design (subjektivni). Super prislusentsvi je bluetooth tlacitko. Mate nekdo nejake zkusenosti s touto kamerkou? Diky!
  3. Tahal jste nekdo kabelaz pro zadni kameru? Nejaka zasadni omezeni kvuli hlavovym airbagum? Mam u dealera domluvenou montaz DOD RC500S tak jsem zvedavy jak se popasuji s protazenim kabelu od zadni kamery.
  4. Xantrix

    2.0 TSI 140kW

    Diky moc! Zkusim se zeptat sveho prodejce jestli by bylo mozne izolaci doplnit v ramci predprodejni pripravy. Uz jsem se s nimi domlouval na montazi palubni kamery, treba by toto slo take.
  5. Xantrix

    2.0 TSI 140kW

    Borci, odkud cerpate takoveto informace? Mam pocit ze jsem snad o Kodiaqu precetl uplne vsechno, ale o tomto jsem neslysel.
  6. Používám CLINGO universal holder: https://www.mobilefun.co.uk/clingo-universal-in-car-holder-25398, jen nevím jestli se dá ještě pořídit. Klady: Nemusíš řešit jaké máš zařízení Jednoduché polohování Cena Zápory: Vždy tak po dvou až třech letech odejde přísavka na sklo Je třeba pravidelně otírat kontaktní plochu protože chytá prach a potom nelepí
  7. Xantrix

    Dodací lhůta

    Gratulace @AMPER1, založ téma ve "Váš Kodiaq" a poděl se :) . Spoustu šťastných kilometrů s medvědem.
  8. Jen si říkám jak by se to hodilo k L&K, přijde mi to spíš jako pěkný doplněk ke Scoutu.
  9. Přijde mi to jako nová položka, ale možná jsem si jen dříve nevšiml, v konfigurátoru je dostupné "PŘÍSLUŠENSTVÍ - Nástupní prahy" bratru za 18.900,-.
  10. Tak konfigurátor je již k dispozici, je tam i L&K.
  11. Mám ještě měsíč čas, starý Roomster jde pryč až na konci dubna, ale už se těším až se projedu s novým. Přecijen doba pokročila a spoustu vychytávek jsem v tom starém neměl. Moc se těším na cestu k moři s tempomatem. Navíc ten starý má nájezd 230.000km a už je to na něm trochu znát. Funglovka je funglovka, někteří to nikdy nepochopí.
  12. mira: Objednával jsem 26.2 a 25.3 bylo auto u prodejce. Je prý problém s prodejci v pohraničí, kteří objednávají velké množství Roomsterů a následně je prodávají do zahraničí (thanx ČNB). Proto prý Roomster už nelze koupit za hotovost, ale pouze na úvěr. Ale prodávám jak jsem nakoupil.
  13. Zase po letech ....

  14. Objednával jsem poslední týden v únoru a zítra si jdu pro něj. Roomster Trumf Ambition Plus, Rosso Brunello.
×
×
  • Vytvořit nový...