Přejít na obsah

Technoid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Technoid

  1. Dnes mi vratili auto z reklamace vypinani Travel asistu, obcas zlobil i Front asist, cekal jsem vymenu volantu, ale udajne bylo jen nutne rekalibrovat radar, nic se nemenilo. Tak uvidime…
  2. Tak dnes jsem oficialne odevzdal kryt motoru. Ptal jsem se, zda mne svolaji, az bude k dispozici nahrada, ale udajne mi novy kryt daji v ramci bezneho servisu. Kryty maji byt k dispozici udajne na podzim. Tak uvidime. Pry to stejne nema zadnou funkci, jen estetika. Jinak jsem na pokyn servisu behem objednavani sundal kryt z motoru a mel jsem ho do dneska v garazi. Alespon jsem ho nemusel kontrolovat pred kazdou jizdou, jak se psalo v pokynu ke svolavacce.
  3. Tak je to tady, svolavaci akce se mi zobrazila na infotainmentu - 10H6, sundaji mi kryt motoru a daji zpet jiny, ale az ho vyvinou, to zatim nestihli… Takze budu jezdit nez nej. Text vyzvy je pekne vyhruzny, musi se potvrdit, ale ani po stisku OK nezmizi.
  4. Uz tuhle diskuzi s obavami chvilku sleduju a mam pocit, ze mam taky problem, travel assist pipal za studena nekolikrat, za jizdy to prestalo po nejake dobe. Naposledy mi zase protestovalo vyhrivani volantu pri vypinani, ovsem to zmizelo po opakovanem zapnuti. Volant je dvouramenny, auto z 04/2021. Mam spechat do servisu? Jsou vubec dostupne dily?
  5. Už se mi to taky stalo, naposledy jsem parkoval čumákem do křoví. Jen jsem nečekal, že budu muset auto vypnout a zamknout, aby se to spravilo. Další start znamenal ještě falešné cinknutí chyby, ale chyby zmizely. To je ale divnej software…
  6. Tohle by mne také zajímalo, chová se to divně. Alespoň bych chtěl, aby si to pamatovalo poslední zobrazení…
  7. Mám aktuálně novéhou Scouta s Columbusem MIB 3 a Carplay funguje, jel jsem bezdrátově na Waze a spouštím hudbu ze Spotify, když už v tom není disk.
  8. Objednáno 8.1., na salónu 9.4., převzato 15.4., docela fičák, čekal jsem to původně na konci května, ale díky barvě to prý bylo dřív - Superb III FL Scout TSI - oranžová Tangerine.
×
×
  • Vytvořit nový...