Přejít na obsah

Petr Sklenář Skleny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

764 zobrazení profilu

Oznámení Petr Sklenář Skleny

  1. Plete si zde totiž dvě věci. Front Asist jako takový nelze nastavit žádná citlivost, buď je zapnutý nebo vypnutý. Pokud ho vypněte bude vám stále svítí výstraha a nebude váš systém varovat na dostatečný rozestup od vozidla před vámi, ani vám v případě kolize nepomůže ( nenatlakuje včas brzdný systém nebo sám nezačne brzdit ). Mám ověřeno a dostal jsem se do situace že opravdu brzdil. Co se týká toho nastavení tě citlivosti to se zase jedná o adaptivní tempomat kde si například při jízdě na dálnici zapněte AT a nastavíte si určitou vzdálenost kterou auto bude udržovat od vozidel co jedou před vámi. Pokud auto před vámi zpomalí, vaše auto zpomalí taky. Pokud zrychlí vaše auto zrychlí taky až do maximální rychlosti kterou máte nastavenou na tempomatu. Z vlastní zkušenosti je AT ne moc ekonomický asistent co se týče spotřeby ale je bezpečnější než klasický tempomat.
  2. Dobrý den, potřeboval bych poradit pokud by někdo věděl.. Superb 3 před face, u sedadel vzadu ve středovým panelu je auto zásuvka, USB slot a potom klasická zásuvka ( na vidličku) kam lze zapojit třeba nějaký adaptér. Auto zásuvka i USB slot fungují a normálně dobíjí například mobilní telefon. U zásuvky na vidličku nikoliv. Když zastrčím adaptér rozsvítí se zelená kontrolka nad zásuvkou, ale bohužel telefon nedobiji. Nevíte prosím někdo čím by to mohlo být ?
  3. Když jsem ráno nastartoval, zvuk fungoval už normalně. Odpoledne po práci se opět problém opakoval a trvá do teď, zvuk opět nejde.
  4. Pravě jsem ho zkusil restartovat dlouhým stiskem tlačítka on/off a bohužel stále bez zvuku..
  5. Ahoj, Octavia 3 - columbus... poslouchal sem hudbu z usb disku, zaparkoval jsem a šel jsem do obchodu. Po návratu do auta už zvuk nešel. Nejde žádný zvuk ( radio, cd, usb, navigace, handsfree, hlasový asistent ). Jediné co snad vydává zvuk jsou parkovací senzory při zařazení zpátečky. Neví prosím někdo čím by to mohlo být takhle z ničeho nic? Díky
  6. Ahoj , někdo na odblokování columbusu za jízdy? Středočeský kraj. Praha.. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...