Přejít na obsah

chicacherrycola

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení chicacherrycola

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, chcu se zeptat, zda je 12V zásuvka napájená stále, nebo se po vypnutí motoru po určité doby odpojí od elektřiny? Jde mi o dashcam, abych ji nemusel pořád vytahovat z elektřiny, aby to nevysosalo baterku, když např. týden nikam člověk nepojede. Nebo je lepší si sehnat USB-C kabel/redukci a napájet kameru z něj (za cenu pouze jednoho volného USB-C portu pro SmartLink).
  2. Takže 70kW bude 380? Když člověk přihodí Style Plus, větší nádrž a parkovací kameru, nějakou nemetalickou barvu (bílá?), a jsme na ~420? Doufám, že bude existovat něco jako Paket Connectivity u Scaly (Virtuální kokpit + bezdrátový SmartLink + bezdrátové nabíjení) za cenu okolo 15000 - jinak to už bude poměrně drahá sranda.
  3. Překvapuje mě ten skok za 81 kW 40k, u ostatních modelů jako Scala a Kamiq je 70kW -> 81kW za 20k, ne?
  4. Osobně jsem doufal, že Style v šedé graphite s 70 nebo 81kW motorem, 16" kolama, KESSY, bezdrátovým SmartLinkem (a dobíjením), virtuálním kokpitem a parkovacíma kamerama vzadu (+ senzory vepředu a vzadu) bude okolo 420-440. Ale těch 489 za výše uvedenou výbavu mě poněkud překvapilo.
  5. Dobrý den, chci se zeptat - uvažuji nad pořízení auta, ať už s VC (nebo pouze Maxi Dot displayem) a 8" Bolero rádiem, ale zajímalo by mě, zda umí navigace (Google Mapy či Apple Mapy) zobrazovat informace o pruzích mezi budíky, nebo s tímto má člověk smůlu. Má někdo z vás tuto kombinaci (zajímá mě konkrétně CarPlay, nikoliv Android Auto!), a dokáže potvrdit/vyvrátit (ne)funkčnost této fce? Stejně tak by CarPlay měl být schopný ukazovat i část dat na VC od iOS 13, ale předpokládám, že tuto možnost Škodovky nemají celkově?
×
×
  • Vytvořit nový...