Přejít na obsah

ToonyCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

1 145 zobrazení profilu

Oznámení ToonyCZ

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, netuší někdo, zda jde vyměnit volant i s bagem z OIII/Rapida nebo z Fabky/Roomstera MR 2013 do Octavie II? Moc se mi líbí to tříramínko a ten přepínač světel je taky moc pěknej... Díky za odpovědi.
  2. ToonyCZ

    štatistika km

    OI, rv. 1999, 1.8T LPG poctivych 341tkm
  3. Tak jsem pri vymene rozvodu vyndal i chladic stlac. vzduchu a byl celekm čistý až na tu horni hadici, která byla špatně nasazená a byla špinavá od oleje, tak jsem to vycistil, vyfoukal a je to pořád stejné:-( Předpokládám, že stopy oleje by v těch hadicích být vůbec neměly?
  4. Ahoj, mě se taky zdá to samé - turbo píská, odfukuje pomalu jako by tam byl blowoff, ale zdá se mi, že auto netáhne jako dřív, skoro ani nepoznám kdy zabere turbo. VAG mi nic neukazuje. Mám AGU a v rodině je ješte AUM a to je uplně jiný kafe. Přitom max rychlost je v pohodě. Prý můžou to být dírky v podtlakových hadicích - nic jsem nenašel, napadá mě ještě vyčistit chladič stlačeného vzduchu (ten v pravo v nárazníku) - ještě jsem se k tomu nedostal. Také prosím o nějakou radu. Děkuji.
  5. No teď jsem zkoušel originál repra ve face oktě a je to katastrofa, mnohem horší než ty moje staré, ale také to mohlo být rádiem. Tak nevím, jestli jsem neměl nějaké lepší už od škody... Pak sem napíšu jejich číslo.
  6. díky za odpověď bez auta to asi nepujde co? mám staré budíky rozbité a auto nejde ani nastartovat...
  7. Ahoj, chci se zaptat, kdyz vymenim budiky za stejne pro muj typ a rok, tak co se musí udělat aby fungovali? Dík.
  8. Přesně tohle se stalo našim známým se Sharanem - na 90% si ho vzali zpátky do bazaru - klíček schovaný v zrcátku nebo jinde na autě... Cajti neudělali nic... To tvoje auto už se rozebírá na díly, ale naděje umírá poslední, tak držím palce. Měli jste to aspoň pojištěné?
  9. Ahoj vsem, tak tu máme jaro a budicky uz mi zase nejdou, zkousel jsem to prepajet a porad nefunguji. Uz je to opravovany tolikrat, ze se vyhral ten plast a utrhli se mi i ty medeny privody ktere maji byt pod tema packama od svaba... zkousel jsem to tedy ubrousit a napajet kousek dal, ale nemam na to nervy. Dokazal by to nekdo opravit do 1 dne? jsem z usti nad labem. Diky moc :help:
  10. ja nevím, zapojil jsem je do tech origo konektoru co jsem je mel uz v aute, tak ze jsem ubrousil ten sirsi konektor (modrej od alpine repro), aby se vesel do ty origo zasuvky - jen nevim jak to tam tam patri, hraje to porad, at jsou kabely prehozeny bo ne...
  11. Tak jsem také vyměnil originály za ty Alpine SXE 1750S s podložkama bez vytlumení a jsem docela zklamaný :-( a zdá se mi, že moc velký rozdíl v tom není - hraje to přibližne stejně jako origa.
  12. Díky za návrhy, popřemýšlím o tom. Ještě mně zaujala tyto repra: http://www.audioves.cz/Alpine/Alpine-pro-Skoda-Octavia-Tour-combi_g4218.html Vyplatí se? Že bych si připlatil...? Má to cenu, bez vytlumení?
  13. Zdravím všechny. Možná že už to tady někde je, ale je to tu už nepřehledné a mám z toho zamotanou hlavu. Mohl by mi, prosím, někdo doporučit nějaké repro do Octy, které lze vyměnit bez žádných úprav a dodělávek za ty stávající tak okolo 2000 Kč? Nyní tam mám repráčky ve předu (2x malinké výšky + 2x normální dole ve dveřích), v zadních dveřích jsou taky nějaké malinké u klik a v zadu za sedačkami v těch plastech jsou taky nějaké. Vypadá to jako origo z výroby, ale hraje to katastrofálně. V minulém voze P406 byla origo 4x repra a hrálo to úplně jinak, celkem i basy tam byly. Mám liftback. Chtěl bych to jen vymontovat a zase namontovat nové, lepší. Nehci nic upravovat, protože auto má svůj věk a km a tím pádem to asi nemá cenu. Autorádio mám Pioneer DEH - 3900-MP, poslouchám Trance, Dance, Pop... Děkuji za návrhy.
  14. Chlapi, jak menite termostat u 1,8T AGU? to je strašná pakárna se k němu dostat, musí se sundat alternátor? Jinak nevidím juinou možnost jak povolit ten spodni sroubek...
×
×
  • Vytvořit nový...