Přejít na obsah

JaToNechapu

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JaToNechapu

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Krása. Nic pánové, pokud máte někdo zájem, Porsche Olomouc bude mít někdy v budoucnu moc pěkně poskládaného 1x 206kW DragonSkin a 1x Hybrid DragonSkin Superba v plné palbě v nabídce jako nové skladové vozy. Já jsem si koupil Volvo. Všem držím palce a přeji pevné nervy.
  2. Druhý pohled na věc, pokud ty auta potřebujete a chcete s nima v dohledné době jezdit, tak je asi lepší cesta skladovek.
  3. Kvasiny od příštího týdne stojí. https://www.idnes.cz/ekonomika/podniky/skoda-auto-vyroba-auto-automobilka-cipy-nedostatek-dilu-odstavka.A210624_113948_ekoakcie_tbr
  4. Já mám možná trochu jiný pohled na věc z toho důvodu, že auta máme na velkoodběratelskou smlouvu podepsanou přímo s ŠA a jsme firemní zákazníci. Chápu, že leasingy a korporáty mají asi přednost, ale potom už nevím, kdy teda budu mít "prioritu" já.
  5. Podle článku vyrobí 21000 aut týdně, 5000 z toho nedokončí. Takže 16000 z nich by se mělo dostávat k zákazníkům. Situace na to moc nevypadá.
  6. Musí sami vědět, že to není reálné, ale samozřejmě jelikož jde o ofiko zadání, tak potencionálnímu zákazníkovi neřeknou "oficiálně 12 týdnů, ale čekejte minimálně půl roku". Obchodně je lepší se zákazníkovi potom omlouvat, než ho od podepsání kupní smlouvy aktivně odrazovat. Dělal bych to stejně. Taky mi to jeden salon řekl, když jsem obvolával ojetiny, jestli se jim neválí 206kW někde na dvorku a nemají ho na webu. Pán mi říkal, proč si nekoupím nový, že se na něj čeká jen 12 týdnů, tak jsem mu vysvětlil situaci, uznal, že realita je od jeho papíru asi trochu jiná a rozloučili jsme se.
  7. Problémy jsou všude, nicméně to VW Group neomlouvá. Měli dostatek času předzásobit se, ale to se jim samozřejmě nechtělo z důvodu mrtvých peněz na skladě. Profesně dobře jim tak, ale odnášíme to jako zákazníci. Momentálně je zastavené všechno, na motorizaci nezáleží. Hybrid měl mít nejvyšší prioritu a už od 13.05. stojí někde u fabriky. TSI tam parkuje třetí týden. Navyšování cen se nás naštěstí netýká, stihli jsme i částečné financování skrze ŠkoFin s nastavením pěkných podmínek, které nám zůstávají. To je další důvod, proč se mi nechce smlouvu vypovídat. Aktuálně situace na pikaču.
  8. Nový volat má prý jinou ovládací krabičku, kus za kus by snad problém být neměl, ale jde mi o ty specifika. Řešilo se to na fóru po příchodu nové Octavie, ale od té doby jsem o tom nic nezahlédl.
  9. Pánové, máte někdo úspěšnou zkušenost s výměnou volantu, který má na fotce @Leonekkk za nový tříramenný s tím, aby vše fungovalo? Ideálně i s někým, kdo by to provedl a nestálo mě to ledvinu?
  10. Momentálně zvažuju všechny možnosti. Přesně jak píšeš, odstoupím a za měsíc budou mít na auto na webu na prodej, neodstoupím a v prosinci řeknou sorry borče, dalšího půl roku a nebo nikdy. Mám poskládané TSI 206kW Sportline a všechny skladovky kromě jedné, která hned zmizela, jsou pro mě nepřijatelné, mají sice motor, který chci, ale potom tam nějaká chorá duše nedala skoro nic z příplatkové výbavy, takže pro neřešitelná situace. Škoda plus to samé. V rozhodování mi ještě hraje roli fakt, že máme objednané dvě auta, moje TSI a kolegův Hybrid, který by jak ze skladovek, tak z Plusu mohl mít zítra, protože těch aut je v oběhu víc. Takže buď budeme oba čekat a nic nevíme, nebo nebudeme čekat, on bude jezdit a já budu mít smůlu, nebo budu muset slevit ze svých požadavků - což se mi nechce. Neřešitelný problém.
  11. Dnes přišel oficiální dopis z autosalonu. Nemají díly, nejsou schopni dokončovat rozdělané vozy a jde o celosvětový problém, jehož konec je v nedohlednu. Nabídnuty máme dvě možnosti, odstoupit od smlouvy, kdy nám vrátí plnou zálohu za obě auta, nebo podepsat dodatek ke smlouvě, kde souhlasíme s prodloužením dodací lhůty o 6 měsíců.
  12. Můžete napsat, které salóny (alespoň město), vám tyto informace dávají? Podle všeho bych měl zrušit současnou objednávku a objednat znovu, auto by mohlo být rychleji... :D
  13. Divím se, že tomu sami stále věří. Každopádně aktuální situace je taková, že ani skoro vyrobené kusy se nikam neposouvají, natož nové objednávky. Info pro ostatní, ať se netěší, že za dva měsíce budou mít nový liftback.
  14. Liftback jen dva měsíce? Asi vítr, už čekáme 4 a auta v nedohlednu. Jedno mělo být po 12. týdnech v květnu, druhé minulý týden. Prodejce už raději ani nebere telefon.
  15. Na českých stránkách ŠA jsem obdobnou podstránku nenašel. Zajímavé.
×
×
  • Vytvořit nový...