Přejít na obsah

F16

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

47 740 zobrazení profilu

Oznámení F16

  1. Funguje resp. nefunguje mi to stejně.
  2. Zdravím všechny, potřeboval bych radu, jak demontovat multifunkční tlačítka na volantu - viz obrázek. Předem děkuji za případné reakce. V.V.
  3. Zkuste poptat zde - https://www.nellyshop.cz/vyfukove-systemy/montaz-aktivni-vyfukovy-system/ V nabídce mají i typ pro naše auta, zkušenosti ale nemám. Dle videí, které mají na stránkách to montují asi často. Druhá věc je, jak se na to bude tvářit autorizovaný servis a Škoda, pokud je auto ještě v záruce.
  4. Sice nebyl dotaz na mě, ale CarStick mám vyřešen takto - viz foto. Šuplík jde zavřít a vše bez problémů funguje.
  5. Záleží, co je to za kameru, každá není napájena DC 5V, sám mám BlackVue a ty mají vstupní napájení DC 12-24V.
  6. Já tento klíč dostal jako třetí klíč k autu, ale nenosím ho, jelikož je moc těžký :-) (části jsou kovové a rozdíl váhy je opravdu znát)
  7. Potvrzuji, je to tak, odrazky jsem musel na lištu přilepit, vadí tam ty zacvakávací packy, které se opírají o nárazník.
  8. Zdravím, nevíte někdo, zda by nešla dodělat středová odrazka (výměna za původní) na zadní dveře, tak jak to má Škoda Kodiaq RS ? Díky za případné reakce.
  9. Nevím, jestli to tady už někdo nepsal (nehledal jsem), ale u mého Kodiaqa (MR 2019) lze Kessy deaktivovat tímto postupem - zamknout dálkovým ovladačem, následně se dotknout kliky (bod pro zamykání) a opět stisknout zamčení na dálkovém ovladači. Pak již auto vezmutím za kliku nebo virtuálním pedálem otevřít nejde, pouze dálkovým ovladačem.
  10. F16

    Eco

    Plachtění se deaktivuje, pokud se přibrzdí nebo přidá plyn, tak v tom nevidím žádný problém ......
  11. F16

    Eco

    Špatně nic určitě není, plachtí to i v režimu "Normal" ale jen za určitých podmínek, nevyřazujete vždy, jako u režimu "Eco".
  12. Zdravím, začátkem ledna budu mít Škodu Kodiaq ve výbavě STYLE, jedná se o skladový vůz, ve kterém není Phone box (bezdrátové dobíjení telefonu a zesílení signálu). Koukal jsem na netu, že jednotka bezdrátového dobíjení se dá sehnat včetně rámečku ("popelníku"). Nemá někdo zkušenost, zda v této výbavě lze Phone box jednoduše doplnit ? Nevím, zda u této výbavy je příslušná kabeláž již předpřipravená ....... pokud by nebyla, jak je náročné doplnit i tuto kabeláž ? Předem děkuji za případné reakce. V.V.
  13. Zdravím, včera manželka vyrazila s Fabií (1.4 16V) na cesty a nedojela do cíle :-( byla vypálená pojistka zapalování (pozice 52). Po její výměně došlo opět k jejímu vypálení. Dnes, kdy byl motor studený jsem zkusil pojistku opět vyměnit a motor naskočil, ale jakoby na 3 válce a po vytočení motoru do otáček došlo opět k vypálení pojistky zapalování. poradíte, co by to mohlo způsobovat ? Předem děkuji.
  14. F16

    Nezávislé topení

    Je to tak, vadná vodní pumpa (čerpadlo), stejný problém jsem měl také, nezbývá nic jiného než výměna :-(
×
×
  • Vytvořit nový...