Přejít na obsah

michalmart

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení michalmart

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Kdo by potreboval vyrobit odolnou nahradu hadicniku odvzdusneni ventiloveho vika, at se ozve emailem (michalmart@centrum.cz). Jsem schopen vyrobit a zaslat postou za 370,- Originalni plastovy hadicnik se zpravidla do roku od vymeny ulomi znovu.
  2. Kdo by potreboval vyrobit ten mosazny odvzdusnovaci nastavec pro opravu puvodniho plastoveho ventilu at se mi ozve emailem (michalmart@centrum.cz). Mohu poslat obratem postou za 370,-. Mam to takto resene na dvou motorech jiz 5 let a zatim bez problemu.
  3. Neukradl:-) mimochodem tvoje duševní vlastnictví už aplikovali soudruzi o dva roky dříve :-D Ale je to v každým případě dobrý zlepšovák toho originál plastového "kurví...tka".
  4. Pouze volná inspirace, snad nevadí?? :-) Je to malinko jinak rozměrově, než je u tvého hadičníku a už jsem tím řešil několik oprav těchto ventilů. Zkoušel jsem to vyrábět i ze silonu a na vlepení, ale vzhledem k těm výparům u motoru to dlouho nevydrželo.
  5. Kdo by potřeboval poslat opravnou sadu na opravu odvzdušňovacího ventilu víka motoru 1.2 TSI, mohu mosazný hadičník vyrobit a poslat poštou za cenu 350,- Kč včetně poštovného. (michalmart@centrum.cz)
  6. Kdo by chtěl a nemá k dispozici soustruh, mohu pro něj vyrobit opravný set pro ventil odvzdušnění motoru 1.2 TSI, aby už nemusel řešit problémy s věčným lámáním plastového hadičníku. Cena opravného mosazného hadičníku 350,- vč. poštovného) . Opravný set se zašroubuje do původního tělesa plastového ventilu, kde se předem vyřízne závit M6. Poté se celá sestava zasune zpět do průchodky ve ventilovém víku (pozor - lépe vyměnit i průchodu. Zbytek starého hadičníku často zapadne pod víko ventilů - mě se to u Fabie 1.2 TSi stalo u orig. ventilu už 2x). Kdyžtak se ozvěte na email: michalmart@centrum.cz a dohodneme se.
  7. Kdo by potřeboval poslat opravnou sadu na opravu odvzdušňovacího ventilu víka motoru 1.2 TSI, mohu mosazný hadičník vyrobit a poslat poštou za cenu 350,- Kč včetně poštovného. (michalmart@centrum.cz)
×
×
  • Vytvořit nový...