Přejít na obsah

fabik263

Uživatel
  • Počet příspěvků

    111
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

815 zobrazení profilu

Oznámení fabik263

Spolupracovník

Spolupracovník (7/14)

  • One Year In
  • Reacting Well Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later

Nedávné oznámení

57

Popularita

  1. Já mám sice manuál, ale na 3ku 50km/h naprosto bez problému, vůbec není problém držet konstantní rychlost.
  2. Do kytek to určitě nepůjde, já před verzí 1896 měl taky 1803 a vesměs žádné problémy, až na pomalejší chod, hlavně navigace. Hlášky ohledně nefungujících asistentů za rok a 30k km bych spočítal na prstech jedné ruky.
  3. Tak s tím neuděláš nic, infotainment je jen zobrazovač, tedy to, že je AA defaultně rozdělené na 2 aplikace je dané přímo AA na základě velikosti obrazovky, ne infotainmentem samotným. Nedávno jsem ale četl, že Google chystá pro verzi AA 8.0 nějaké velké grafické změny, tak třeba bude součástí těchto změn i možnost výběru (1 app vs 2 app).
  4. Divné, tohle mně funguje celkem spolehlivě, i navzdory tomu, že mám auto zaparkované v samostatné garáži v podzemních garážích. Párkrát se mi se starou verzí infotainmentu (1803) stalo, že se ten cíl neukázal, teď už ale ok. S čím souhlasím je to, že každý nový cíl poslaný z appky smaže ten předchozí, to je celkem škoda no..
  5. Mrkni na můj příspěvek v jiném tématu, posilal jsem tam fotky, jak to vypadá u mě. To tvoje je hodně divné. Jakou máš verzi SW? Máš otevřené přímo Android Auto (MENU -> Android Auto)? V nové verzi SW infotainmentu (1896) totiž přibyl i nový widget, který ti umožňuje připnout AA/Car Play přímo na hlavní obrazovku. Když jsem to zkoušel, vypadalo to hodně podobně jako u tebe, tak proto se ptám.
  6. Není za co, ale ona asi dnes už skončila 😏. Nebo alespoň u mě..
  7. Když vycouvávám a z boku jede nějaké auto, případně cyklista nebo jde chodec, tak to vyloženě začne pípat jak zmiňuje @JirikHL, nepípne to jen jednou.
  8. Osobně do RSa od vyzvednutí tankuji jen 100oktan (nejprve na Benzině, teď poslední cca půl rok na OMV s využitím slevy od Škodovky), protože jsem tak nějak vnitřně přesvědčen, že to tomu motoru může jen pomoci. Auto prodávat rozhodně neplánuji, tak se mi to třeba odvděčí delší výdrží, ale kdo ví, to budu moct zhodnotit až po několika letech 😃. Každopádně vliv na spotřebu tedy z tohoto důvodu taky nemohu hodnotit. A s tím, jestli bych poznal 95 oproti 100 souhlasím s @Rapid1.0, podle mě ne..
  9. fabik263

    Nabíjanie

    Tak to klobouk dolů, že se ti s takovým měřením chce sr** 😄 Já mám auto zatím rok a měsíc, najeto 30t km, převážně město a občas dálnice a okresky a nikdy jsem s nastartováním nebo celkově s baterkou neměl problém (ještě aby jo za rok 😆). Zajímavé by ale bylo srovnání za pár let (nebo měsíců, třeba mi ta baterka zdechne 😄) komu jak dlouho ta baterka vydržela, pokud teda to inteligentní nabíjení budeš opravdu vypínat.
  10. Já zatím nijak, ale podle fotky to u mě vypadá hodně podobně - zkusím taky vyfotit. Mám v plánu to řešit na servisní prohlídce v 30 000km, což budu mít za pár, tak dám vědět. Je mi to totiž fakt nepříjemné, protože ty předjíždějící auta prostě evidentně osvětluji, už se mě na to ptali i ostatní, které jsem v autě vezl. Nejvíc to jde ale vidět na dopravních značkách, toho si člověk všimne hned...
  11. No to mě zatím taky ne, ale jednou jsme s přítelkyní jeli 100km zvlášť, ona svým autem a já RSou a pak mi říkala, že za tu cestu měla vypálené oči 😄Jako začíná mi to opravdu čím dál tím více vadit, protože sám nemám moc rád, když mě někdo osvětluje, tak to nechci dělat ostatním. Jenže pokud to s tím servisem je tak, jak říkáš..
  12. Fakt? 😏 No tak to tam snad raději ani nebudu dávat, mně matrixy fungují poměrně dobře. Málo kdy se stane, že by mě někdo problikl. Výrobu mám 05/21.
  13. Díky moc za podrobné vysvětlení, určitě se hodí 🙂. Já nemám problém s osvětlováním protijedoucích aut tlumenými světly, nýbrž aut, které například jedou dál přede mnou nebo je předjíždím na dálnici. Nejvíce si toho všímám při průjezdu levotočivé zatáčky. V tomto případě na těch autech (a i dopravních značkách) vidím, že je osvětluji a poměrně dost. Tak nevím no.. Fakt se mi nezdá, že by tohle dělalo od prvopočátku, na druhou stranu jak říkám, už jsem si toho všiml u několika O4, které jsem předjel, že v určitých úhlech se zdá, že pravé světlo oslňuje.
  14. Na tohle bych se chtěl zeptat, protože už delší dobu uvažuji nad reklamací. Tohle je tedy opravdu normální? Když jedu za tmy, tak mi auto na pravé straně svítí podstatně výš než na straně levé. Je to až tak vysoko, že když např. někoho předjíždím v levotočivé zatáčce, tak ho solidně osvětluji, sice jen na chvíli, ale i tak je mi to nepříjemné (a zejména tomu, kdo v tom autě sedí). Stejně tak osvětluji značky u silnice a nemám pocit, že tohle ty světla dělaly od novoty (všímám si toho teprve posledních pár měsíců, řekněme 2 nebo 3). Faktem ale je, že když předjedu O4 s LED matrix světly, tak ve zpětném zrcátku to pravé světlo (ze strany řidiče) taky osvětluje, takže to asi nebude "chyba" jen u mého auta... Jednou jsem se to pokusil zachytit na kameru, ale protože to bylo ve městě s velkým množství pouličních lamp, nešlo to tam tak dobře vidět a tak jsem to nechal být, ale celkem mě to štve.
  15. @Rapid1.0 Jj, verzi 1896, viz můj příspěvek výše :) Jinak od toho updatu se mi to zdá ještě lepší, jakoby si to za těch pár dní "sedlo". Jsem fakt spokojený 🙂.
×
×
  • Vytvořit nový...