Přejít na obsah

Green93

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Green93

  1. Ahoj, daval nekdo prosim tesneni na dvere na stred? Dnes sem koukal na oktavku ktere to maji a rapid tam ma mistecko. 🙂
  2. Taky bych potreboval vedet jestli se uplne vyndava, jen ji povycvaknu ale to k nicemu neni to vypada.
  3. Ahoj, povedlo se nekomu vytlumit ovladani okynek? Kdyz pustim hudbu nahlas tak mi rezonuji tlacitka na ovladani okynek, kdyz na ne dam ruku tak je klid ale nevim jak to vytlumit kdyz je to pohybliva cast. Rezonuji primo ty jednotliva tlacitka. Jinak pedaly udelam taky, diky za radu, hluk motoru me stve. Moc diky
  4. Ahoj, prosim jak se toto koduje v novem VCDS? Videl jsem ze to nekdo udelat jen pres zmenu v - charakteristiky posilovace rizeni na dynamika? (Rapid 11/2014) u vypisu diagnostiky mam kodovani 0003. edit: kdyz dam kodovani charakteristiky posilovace rizeni tak tam mam - ulozena hodnota - neznamy (4)
  5. Ahoj, moc prosim o radu vse jsem si uz nakodoval jen jeste ohledne posilovace rizeni na sport, chapu dobre ze dam 44 ale kde se pak meni kod nastaveni z 11250 na 11220(podle diagnostiky mam 11021 a u kodovani 0003) moc diky edit: kdyz dam kodovani charakteristiky posilovace rizeni tak tam mam - ulozena hodnota - neznamy (4)
  6. Aha ale to co je zde na prvni strance by fungovat melo ne?
  7. Ahoj, zkousel nekdo nakodovat u rapida 11/2014 coming home/leaving home? Videl jsem ze nekdo to dal na mlhovky ktere sviti spolecne s vnitrnim osvetlenim. Jde to?
×
×
  • Vytvořit nový...