Přejít na obsah

MRMartousek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MRMartousek

  1. Objednával jsem koncem února, koncem října mi dealer volal, že už ho tam mají. Motor 2.0 TDI 4x4, DSG, barva Red Velvet.
  2. Já jsem si Karoq Sportline zrovna dneska přivezl :-). Čekal jsem přesně 8 měsíců.
  3. Objednával jsem Sportline koncem února. Dle prodejce byl vyroben před třemi týdny a nyní čeká na dokončení. Vůbec z toho nejsem nadšený, ale prostě musím čekat :-(. Nadšený z toho ale nebyl ani samotný prodejce. Říkal, že jim dokončená auta chodí naprosto chaoticky. Nakonec ještě tajně doufám, abych se ho dočkal za stejnou cenu, za kterou jsem ho objednal.
  4. Já jak jsem psal, objednával jsem Sportline koncem února - těsně před jeho zdražením. Asi před měsícem jsem to orientačně zjišťoval u prodejce a ten mi tvrdil, že auto je již zaplánované na začátek srpna (to ale asi nebude pravda, protože Škoda auto má od srpna celozávodní dovolenou). Ve smlouvě mám až konec listopadu, což je ještě hrozná doba.
  5. Nevíte někdo, kde se teď vyrábí Karoq Sportline? Montují ho pouze na Slovensku nebo i u nás? Případně jak to tam vypadá s výrobou? Objednával jsem koncem února. Teď jsem viděl, že Sportline zmizel už i ze slovenského konfigurátoru.
×
×
  • Vytvořit nový...