Přejít na obsah

lukeluke88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení lukeluke88

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Díky za odpověď, rozumím, ale z různých důvodů auto prodávat nechci/nemůžu. Spíš mi jde o to, jestli má smysl to dodělávat (je to o tolik lepší - Matrixy + TOP LED a Side Assist), jak mi to ovlivní záruku a jestli byste si to nechali udělat v autorizovaném servisu nebo radši v nějakém obyčejném. Děkuji za rady :)
  2. Dobrý den všem, mám úplně nový Superb III 2.0 TDI 147 kW ve výbavě Style +. Mimo jiné tedy chybí Matrix LED vpředu a TOP LED vzadu a asistent mrtvého úhlu side assist. Chtěl bych se zeptat, jestli si myslíte, že má smysl toto si do auta nechat dodělat? Mám klasickou dvouletou záruku, což by mohlo být problematické, ale nevím, jestli by s tím mohli argumentovat i tehdy, kdy by závada byla na nesouvisející části vozu. Pokud bych do toho šel, tak bych pravděpodobně preferoval autorizovaný servis, co si o tom myslíte? Vím, že by to bylo významně dražší. Nebo byste to nechali až po dvou letech, až bude po záruce a možná i cena bude nižší? Ještě bych se chtěl zeptat, jak řešíte problém s nabíjecím boxem na telefon před dsg - vždy mi to napíše, že se nabíjí a do 5 sekund, že nabíjet nelze. Telefon (iPhone 12 Pro) vkládám bez obalu, v kastlíku nic jiného není. Moc díky za vaše rady a postřehy, mějte se fajn! :)
  3. Díky za zprávu :) L&K jsem mimo jiné zavrhl z toho důvodu, že jsem nechtěl mít kožené sedačky kvůli dětem, u příštího auta budou větší a bude to v pohodě. Jinak včera jsem přes konfigurátor zjistil, že virtuální kokpit je nově součástí základní výbavy Style. To by mě zajímalo, jestli mi jej tam dají či nikoli. Podle informací od dealera by mělo jít moje auto do výroby tento týden (od 28/6). To by mě potěšilo :)
  4. Díky moc za podporu :) Těším se moc, ty Matrixy mě upřímně trochu žerou, ale to snad za pár dnů přejde. Šlo mi spíš o to, jestli standardy svítí lépe než předfaceliftová světla, abych s těmi standardy nespadl technologií někam k roku 2015.
  5. Díky moc za reakce! @waikiki Teď už to pro příště vím :) Postupně jsem navyšoval své požadavky, hlavně jsem se zaměřil na motor a zrovna ty Matrixy jsem bohužel úplně zazdil. Jinak taky si kupuju auto soukromě, proto jsem pak už nechtěl investovat takovou další částku, což se samozřejmě zpětně ukazuje jako blbost. Tím, že teď jezdím Octavii II, tak jsem spoustu prvků bral jako nadbytečné. Auto jsem si byl vyzkoušet, ale jen přes den a zkoušel jsem hlavně rozdíl mezi 110 kW a 147 kW. V noci jezdím, ale relativně málo, spíš jsem se vyděsil, že jsem četl, že ty obyčejný LEDky jsou snad horší než světla na předfaceliftové verzi (nevím, to byly bixenony?). To snad ne, nebo víš o tom něco? Tak doufám, že LEDky budou fajn a Matrix objednám příště :) Případně si ty Matrixy nechám dodělat po záruce :D @Richard Štupák Měl jsem se zeptat dřív na tomhle fóru, ale objevil jsem ho pozdě :) Taky mi Matrixy vadí mnohem víc než kokpit... @PavelF Na konci dubna.
  6. Zdravím všechny! Mám objednaný Superb liftback, 2.0 TDI, 147 kW, 4x4 s tím, že by už naštěstí měl být ve výrobě, tak doufám, že za pár týdnů ho budu mít k dispozici. Výbavový stupeň Style s nějakými drobnými nadstandardními vychytávkami. Na dvě jsem ale zapomněl, nebo lépe řečeno jsem si říkal, že je nepotřebuju, ale teď měním názor, což samozřejmě výroba už nezvládne. Jde o Matrix světla + top led zadní světla a o virtuální kokpit. Chtěl jsem se zeptat na a) zda je možné nechat vyměnit ex post a b) zda byste takovou výměnu doporučovali, nebo to spíše nemá smysl. Virtuální kokpit jsem nakonec odpískal z toho důvodu, že údajně nepodporuje konektivitu s Apple, proto to pro mě ztrácelo význam. Standardně používám Waze, nevím, jestli v novém autě budu používat škodováckou navigaci nebo zůstanu věrný Waze (nyní jezdím Octavia II 1,2 TSI, takže změna to bude velká :) ). K Matrix světlům, byl jsem odrazen dealerem a cenou, že to reálně nevyužiju. Víc než ty samotné přední světla se mi líbí ty dynamické zadní blinkry a chromová lišta. Děkuji za názory a za vysvětlení, zda lze vyměnit později v autorizovaném servisu.
×
×
  • Vytvořit nový...